Un comiat agredolç

3a divisió. El Figueres acaba empatant contra el Sant Andreu després d'anar al davant 2-0, amb dos gols de Moha, en l'últim partit de la temporada i del tècnic Edu Vílchez a Vilatenim

Ni el Figueres ni Edu Vílchez van tenir el comiat desitjat de Vilatenim, ja que tot i que els figuerencs disposaven de dos gols d'avantatge ben entrada
la segona meitat, van acabar empatant contra un Sant Andreu que va ser molt més efectiu. El Figueres va dominar amb claredat quasi tot el partit. Tot i que els primers minuts van ser força ensopits, els de Vílchez van retrobar ràpidament el joc que els havia portat a guanyar els últims quatre partits a Vilatenim. Fruit del control, en el 27', Moha va inaugurar el marcador aprofitant una bona cessió de Pedro per col·locar el seu xut a l'escaire de la porteria i avançar el Figueres en el marcador. El mateix Moha va estar a punt de fer el segon abans del descans, però va xutar massa desviat davant Ivan. La segona meitat va arrencar tal com havia acabat la primera. Moha, omnipresent ahir en atac, va xutar per sobre el travesser en el 52', però no va tornar a perdonar en la següent. En el 59', i amb un bon xut amb l'esquerra que va entrar ajustat al pal, Moha va situar el 2-0 al marcador que semblava ja definitiu. Però no va ser així. La lesió de Ferran Grau només dos minuts després, en el 61', va fer perdre la consistència al centre del camp del Figueres i això va permetre al Sant Andreu igualar el partit. Melo, aprofitant una pilota morta a l'interior de l'àrea, va escurçar distàncies en el 67', i Alberto, en el 80', va fer l'empat aprofitant una badada defensiva. Abans de l'empat definitiu, Varese i Roger Brugué van tenir bones ocasions per acabar de sentenciar el partit, però no van estar encertats.

FIGUERES2
SANT ANDREU2

FIGUERES: Aleix, Quimo, Sergi Romero, Cunill, Varese, Ferran Grau (Chicho, 61'), Venzal, Serramitja, Pedro, Moha (Brugué, 63') i Revert (Casanova, 73'). SANT ANDREU: Iván, Llamas, Méndez, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Joel Armengol (Alberto García, 56'), Felipe (José González, 83'), Pluvins, Roca (Gallego, 65') i Yagüe. GOLS: 1-0 (27') Moha. 2-0 (59') Moha. 2-1 (66') Melo. 2-2 (80') Alberto. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G: als locals Sergi Romero, Cunill i Roger Brugué; i al visitant Llamas. PÚBLIC: Uns 200 espectadors. COMENTARI: Els equips van fer el passadís al juvenil A de la Unió, campió de preferent.
M'han dit que no continuava però que es mantindria la idea de joc. Només puc entendre que la raó per no seguir són els diners
Al final m'he enfadat per no haver aguantat el resultat i no he ni pensat que era l'últim partit