3a divisió FEF

Remuntada per seguir ben vius

Merescuda. El Peralada capgira el gol inicial de Josu en un bon partit, i ho té tot de cara per evitar el descens compensat

No tenia altra opció. El Peralada havia de guanyar sí o sí per no veure's en les posicions de descens compensat abans de l'última jornada, i ho va aconseguir després de capgirar el gol inicial de Josu. Marc Mas, en la primera meitat, i Ivan Fernández, en la segona, van ser artífexs d'una remuntada que val mitja permanència. Els xampanyers hauran de rematar la feina a casa diumenge que ve contra un rival directe, el Santfeliuenc, en un partit en què només una nova victòria els assegurarà evitar matemàticament la setzena i la dissetena posició. Els xampanyers, que arribaven amb moltes baixes, sabien que, sobretot, de cap manera es podien permetre una derrota. Segurament per això els d'Arnau Sala van sortir a intentar guanyar el partit des de la defensa i van cedir la iniciativa atacant al Júpiter. Els barcelonins van intentar trencar la defensa empordanesa de totes les maneres possibles, però el Peralada es va mantenir sòlid i no va concedir cap ocasió clara. En el 29', però, Josu es va treure de la màniga una canonada des de quaranta metres, va sorprendre Ureña, que estava lleugerament avançat, i va avançar el Júpiter en el marcador, fet que va trencar els esquemes del Peralada.
Remuntada vital
El gol local posava contra les cordes el Peralada, i l'equip va reaccionar de seguida. Només cinc minuts després, amb una jugada de tres tocs sense que botés la pilota, Marc Mas va empatar el partit. Moñino va servir ràpid una falta, Sergio García va centrar al primer toc i Mas va superar Jesús amb una rematada de cap creuada. L'empat va posar més calma al partit, i fins al descans va passar ben poca cosa. En la segona part el Peralada va sortir amb les idees clares. Els d'Arnau Sala van fer de la necessitat la millor virtut, i es van llançar a buscar la victòria. Una vegada i una altra els xampanyers van arribar a l'àrea rival, però els va faltar acabar de generar més ocasions de gol. Entre les imprecisions dels xampanyers i l'encert de la defensa barcelonina, el gol del Peralada es va fer esperar, però va acabar caient pel seu propi pes en el 74'. En un servei de córner, Ivan Fernández va caçar la pilota morta dins l'àrea, la va controlar amb el pit i, a la mitja volta, va connectar una volea que es va convertir en el gol de la victòria, tot i que un defensa va estar a punt d'evitar-ho. El Júpiter ja no va reaccionar, i el Peralada es va assegurar una importantíssima victòria que li permet somiar a seguir a tercera un any més.

JÚPITER1
PERALADA2

JÚPITER: Jesús, Mechi, Ignasi, Anas (Gueri, 68'), Adri, Sergi, Pau, Vives (Roger, 82'), Kuku, Josu i Eric (Quim, 61'). PERALADA: Ureña, Zou, Mate, Lluc, Botxi, Moñino, Sergio García, Ivan Fernández, Marc Mas, Joan Pons (Kike, 70') i Molina (Jaume Duran, 70'). GOLS: 1-0 (29') Josu. 1-1 (34') Marc Mas. 1-2 (74') Ivan Fernández. ÀRBITRE: Castellet Julià. T.G: als locals Anas, Quim i Adri; i als visitants Moñino i Jaume Duran. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al municipal de la Verneda.

ELS VESTIDORS

Hem sortit a assegurar el zero en la porteria, però el Júpiter ha pressionat molt en els primers minuts i no ha estat possible
Ha estat clau empatar ràpid, i en la segona meitat hem fet mèrits per endur-nos la victòria perquè hem tingut més ocasions
Ens hem acostumat a viure al límit i mentalment l'equip se sent fort. És molt positiu
Arnau Sala
entrenador del peralada

Els resultats no acompanyen

El Peralada tenia la possibilitat d'evitar matemàticament la dissetena posició aquesta setmana i tenir més a prop la permanència, però tots els rivals de la zona baixa van aconseguir la victòria. Només el Granollers, que va empatar amb el Prat, i el Santfeliuenc, que ho va fer amb l'Europa, no van aconseguir sumar els tres punts. Amb aquests resultats, el Peralada necessitarà una victòria per evitar segur els descensos compensats, ja que l'empat només li asseguraria acabar en setzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)