Girona

“Ho necessitàvem”

José Luis Oltra Entrenador del Còrdova

El Còrdova va sumar ahir la primera victòria com a local de la segona volta, fet que va propiciar que el tècnic José Luis Oltra sortís a parlar davant dels mitjans de comunicació sense tanta pressió com en les últimes setmanes. “Veig la victòria com una alegria, més que no pas un alleujament, ho necessitàvem. Hem transformat la necessitat en un repte que hem superat”, va començar explicant Oltra, que va desxifrar el partit de la següent manera: “No hem fet una bona primera part, contra un dels rivals més en forma del campionat i que ens havia superat, l'afició estava en el seu dret de xiular-nos. Després del descans l'equip ha jugat més amunt i ha tingut més ocasions, hem encertat en atac i fins i tot hem patit menys que en altres ocasions.”

Finalment el tècnic valencià va parlar del futur del Còrdova: “No descarto res, encara pot passar de tot, però només tenim al cap guanyar el Llagostera.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)