2a divisió FEF

El municipal no pot fallar

Campanya. L'Olot manté la promoció segons la qual cada soci de l'entitat pot portar gratuïtament un acompanyant per així assegurar un ple a l'estadi i complir la principal premissa, guanyar

L'Olot necessita un petit miracle per optar a disputar la promoció de permanència en la categoria. La principal premissa que no pot fallar en cap cas és la victòria dels jugadors dirigits per Santi Castillejo contra el Llevant B. Després, caldrà esperar el resultat de l'Olímpic-Barça B i, potser, el de la Pobla de Mafumet-Lleida Esportiu. Per tal que el més important no falli, la junta directiva de l'entitat olotina ha decidit mantenir una jornada més la promoció especial segons la qual cada soci, independentment de la zona que tingui contractada, pot portar gratuïtament al matx un acompanyant, això sí, per a la zona de general –la tribuna té un espai limitat i no pot albergar més gent fora dels que ja són socis del club.

El municipal ha estat clau durant tota la temporada per mantenir amb possibilitats l'equip, i en la darrera jornada ha de ser la peça bàsica per garantir els tres punts. Un cop assegurats, si pot ser amb golejada, ja es veurà si la resta d'equips implicats fan la feina o no. Si no ho fessin, l'Olot allargaria el curs dues setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)