2a divisió FEF

futbol català

segona divisió

I 356 dies després...

2a divisió B. Onze mesos i 18 dies de diferència hi ha entre la salvació del Cornellà, que va deixar sense promoció el Lleida, i la revenja del conjunt blau per segellar la presència en el ‘play-off'

En menys d'un any, la història del Lleida i el Cornellà es va tornar a encreuar en un moment decisiu. En 356 dies de diferència el Lleida va passar de plorar pel gol d'Òscar Muñoz en l'última jornada de la temporada 2014/15 al municipal de Cornellà que el deixava fora del play-off, a celebrar el passi a la post-temporada contra el mateix rival. Dissabte passat qui va quedar per terra va ser el Cornellà en un duel directe per la quarta posició.

“Com és la vida. L'any passat vam caure contra el Cornellà i enguany ens hem ficat a la promoció contra ells. És una metàfora de la lliga: si ho persegueixes, ho aconseguiràs”, explicava al final del partit Imanol Idiakez, que, juntament amb Ekhi, Rául Fuster i Albístegui, era present a Cornellà el 17 de maig del 2015. “El futbol dóna tantes voltes que en només un any ha canviat el destí”, reconeixia Jordi Roger, que dissabte va alinear quatre jugadors presents en el partit del curs passat.

El Lleida ha vist la llum al final d'un túnel llarguíssim. Els jugadors, treballadors i membres del cos tècnics han passat cinc mesos sense cobrar –tot just en els pròxims dies se solucionaran aquests problemes–, i han aconseguit fer front a les anades i vingudes d'una lliga duríssima. “Ens ha costat molt. Tinc una sensació d'alegria i pau”, afirmava després del partit Imanol Idiakez, que presumia dels seus jugadors: “Som el millor exemple del que significa la paraula equip. La professionalitat que hem demostrat no es pot posar en dubte.”

LA REACCIÓ

Grup 1
Classificats
Racing de Ferrol
73 punts
Racing de Santander
71 punts
Tudelano
71 punts
Logroñés
66 punts
Grup 2
Classificats
Barakaldo
79 punts
Madrid Castella
77 punts
Grup 3
Classificats
Vila-real B
70 punts
Reus Deportiu
70 punts
Hèrcules
68 punts
Lleida
66 punts
Grup 4
Classificats
UCAM Múrcia
74 punts
Real Múrcia
68 punts
Sevilla Atl.
67 punts
Cadis
60 punts
El que hem viscut és una metàfora del que és la lliga: si ho persegueixes, ho aconseguiràs
Imanol Idiakez
entrenador del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)