2a divisió FEF

JORDI ROGER

ENTRENADOR DEL CORNELLÀ

“Hem cregut molt en la nostra feina”

Tot i haver quedat a les portes de la promoció, el tècnic valora positivament el curs del seu equip, considerat la revelació

Amb la derrota que va provocar que el Cornellà quedés fora de la promoció d'ascens encara molt viva, Jordi Roger (Barcelona, 1979) reflexiona sobre l'impacte que ha tingut el seu equip en la categoria, l'últim tram de temporada i el seu futur com a entrenador.

Quin balanç general fa de tot el curs?
Molt i molt positiu. No li posaré un excel·lent perquè no hem acabat amb la cirera, però sí que hem fet molt més del que tothom podia pensar. Si ens haguessin dit que acabaríem classificats per a la copa, tothom ho hauria signat. Per això crec que hem fet una grandíssima temporada, encara que ara no ho pugui semblar. Quan passin els dies ho valorarem.
Quatre punts dels últims 12 possibles. Ha estat la pressió?
No ho sé. Dels últims sis partits cinc han estat contra l'Hèrcules, l'Alcoià, el Vila-real, el Lleida i el Reus. Era un calendari difícil perquè, a més, tots es jugaven el mateix que nosaltres i són molt bons. Però és una nova experiència viscuda i n'aprendrem.
Haurà donat mil voltes al partit contra el Lleida. Quina valoració en fa ara, més en fred?
La sensació que em queda és que no vam ser nosaltres mateixos. Hem competit durant tot l'any, guanyant, empatant o perdent, hem estat un equip compacte, però a Lleida no ho vam ser. Van ser molt millors que nosaltres, ens van passar per sobre. La primera part vam estar malament, amb por i ansietat. A la segona part, vam fer una passa endavant però ens vam quedar amb deu homes. No en vam saber i no ens van deixar perquè el Lleida va estar molt bé i es mereix ser equip de play-off.
Quin ha estat el secret del Cornellà aquesta temporada?
Hem cregut molt en nosaltres mateixos i en la nostra feina. Ens hem fet molt forts a fora de casa, sobretot en la primera volta. Però no hi ha cap secret. Els jugadors han cregut sempre en el que fèiem i hem competit en cada partit. Així, hem anat sumant, i un cop aconseguida la permanència vam parlar al vestidor que ens vèiem allà a dalt i que havíem de lluitar.
Quin grau d'importància té el fet de començar bé? [El Cornellà va guanyar els cinc primers partits.]
Tenia un entrenador que deia que si guanyaves els cinc primers partits, acabaves estant a dalt perquè generalment continues sumant. Jo hi crec molt, en les dinàmiques dels equips. El nostre començament ens va fer agafar una dinàmica positiva i ens va permetre estar allà a dalt. Sí que és cert que després t'has de mantenir perquè hem estat tota la lliga entre els cinc primers i l'inici ho va facilitar.
Li costarà molt mantenir el bloc, al Cornellà?
No la majoria però sí que la meitat de la plantilla ja està renovada per a l'any que ve. Quan vam arribar a segona B, molts jugadors tenien dubtes amb nosaltres, però vist el que hi ha a la categoria nosaltres complim econòmicament; per tant, crec que el Cornellà podrà aspirar a jugadors d'estatus.
I li costarà a l'entitat mantenir l'entrenador?
No ho sé encara. Vull acabar aquesta setmana i parlarem amb l'Andrés Manzano [el director general]. No et puc dir ni que estic fora ni que renovo perquè ara mateix estic vivint una sèrie de sensacions acumulades extremes que em fan difícil analitzar a mi, com a entrenador, què m'interessa i què l'interessa al club. El Cornellà és casa meva, això ho tinc clar, però hem d'analitzar-ho i valorar-ho les dues parts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)