2a divisió FEF

Objectiu incomplert

2a divisió B. El Sabadell, que suma automàticament els tres punts corresponents al partit contra l'Huracán en l'última jornada, no entrarà en la copa ni com a millor sisè de la categoria

El Sabadell necessitava guanyar contra el València Mestalla dissabte passat per conservar esperances per jugar la copa de l'any vinent. Però va caure derrotat i se li han esfumat totes les possibilitats, de manera que l'equip es queda sense la fita a la qual aspirava des de principi de temporada, tot i complir amb un gran final de curs.

Els arlequinats no tenien cap possibilitat d'entrar dins els cinc millors (sense comptar filials) del grup tercer, de manera que havien d'esperar a ser un dels dos millors classificats entre els que no entraven comptant la resta de grups. Però la victòria del Burgos i el Guijuelo en el grup 1, així com la de l'Arenas de Getxo en el grup 2, deixen els arlequinats sense possibilitats matemàtiques d'entrar en la competició l'any que ve. Els arlequinats, doncs, acaben la competició amb 55 punts, perquè sumaran automàticament els punts corresponents al partit de l'Huracán, retirat, en l'última jornada. Els cinc classificats per a la copa del grup tercer són el Reus, l'Hèrcules, el Lleida, el Cornellà i l'Alcoià.

GUIJUELO
57 punts
Grup 1
CULTURAL LEONESA
56 p.
Grup 1
Arenas de Getxo
56 p.
Grup 2
Sabadell*
55 p.
Grup 3
*Ha acabat la lliga perquè hauria de jugar contra l'Huracán en l'últim partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)