2a divisió FEF

futbol

segona divisió b

Contrincants embastats

2a divisió B. Tres dels quatre grups de segona B ja tenen tancades les places d'ascens, i en la darrera jornada s'acabaran de definir les posicions

Un cop assegurat allò primordial: un bitllet per a la fase d'ascens a segona divisió A, el Reus i el Lleida, i sobretot els seus seguidors, ja poden començar a fer càbales respecte als rivals que els tocaran en el tram més decisiu de la temporada. I és que, malgrat que hi ha encara posicions per decidir, enguany la penúltima jornada de segona B ja ha deixat força embastat el nom dels equips que disputaran el play-off. A banda dels roig-i-negres i els blaus, ja s'hi han classificat el Racing de Ferrol, el Racing de Santander, el Tudelano, el Logroñés, el Barakaldo, el Madrid Castella, el Vilareal B, l'Hèrcules, l'UCAM de Múrcia, el Múrcia, el Sevilla Atlético i el Cadis.

Tres dels quatre grups de segona B ja tenen adjudicades les quatre places de play-off. Només en el segon hi ha bitllets en joc. Concretament, dos. I hi ha tres candidats a aconseguir-los: el Toledo, el Socuéllamos i el Real Unión. El conjunt d'Irun és l'únic que no depèn d'ell mateix, i haurà d'esperar una punxada dels dos equips manxecs per assaltar una de les dues places encara per definir. En aquell mateix grup, també es decidirà el lideratge en l'última jornada: el Barakaldo i el Madrid Castella en són els candidats.

L'anhelada primera posició, de fet, només està adjudicada en el grup quatre, en què l'UCAM de Múrcia ha comandat la lliga amb autoritat. Encara s'ha de definir en el grup primer, en el qual hi ha una apassionant lluita entre el Racing de Ferrol, el Racing de Santander i el Tudelano; i en el grup català: hi aspiren el Vila-real B, el Reus i l'Hèrcules, que s'enfrontaran amb rivals que no s'hi juguen res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)