Girona

Al·legacions desestimades

Isaac Becerra. El comitè no retira la targeta al porter del Girona, que es queda amb quatre cartolines, a només una de la suspensió

Les al·legacions que va presentar el Girona per intentar que el comitè de competició deixés sense efecte la targeta groga a Isaac Becerra no van prosperar, i el porter de Santa Coloma de Gramenet acumula quatre amonestacions, a només una de la suspensió. El club va intentar demostrar que el porter no va sortir de l'àrea en l'acció que li va costar la targeta per tocar la pilota amb les mans, però en les imatges presentades pel club no queda clar on va recollir la pilota Becerra, i davant d'això preval la versió arbitral. Tampoc va convèncer l'argumentació que el porter va atrapar la pilota dins i va relliscar perquè el terreny de joc estava moll per la pluja.

Becerra, únic jugador de la plantilla del Girona amb tots els minuts disputats (3.330), haurà d'anar molt en compte de no veure cap més targeta si no es vol perdre el seu primer partit i donar l'alternativa a Germán Parreño.

El club, d'altra banda, ha estat advertit de sanció pel fet d'haver sortit tard a la gespa i haver estat el causant que l'inici del partit a Còrdova s'endarrerís un minut i mig. Si el Girona torna a infringir aquesta norma, serà castigat econòmicament.

Tampoc hi ha perdó per a Espinosa

L'Elx també va intentar deixar sense efecte la targeta groga que va veure Javier Espinosa, però el comitè li va desestimar les al·legacions, i el jugador serà baixa contra el Girona, igual que ho serà Mandi, que complirà el segon i últim partit de suspensió. Nou jugadors més es perdran la jornada del cap de setmana, castigats tots ells amb un partit: Ximo Navarro, Soriano i Fran Vélez (Almeria), Antonio Martínez i Álex Alegria (Numància), Mossa (Nàstic), Mantovani (Leganés), Vitolo (Tenerife) i Guitián (Saragossa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)