2a divisió A

futbol

segona divisió

Un element fonamental

Nàstic. El Nàstic es jugarà les garrofes al Nou Estadi, on la plantilla considera clau que la resposta de l'afició mantingui la tendència a l'alça: en els últims tres partits ha aplegat uns 10.000 assistents

El Nàstic es juga el mes que ve pujar a primera divisió o, almenys, disputar la promoció d'ascens. Queden cinc partits clau en què els grana hauran de mostrar la versió més solvent. I és que dels cinc rivals que esperen els de Vicente Moreno, quatre lluiten per la promoció: el Leganés, el Saragossa, l'Osasuna i l'Alavés. L'altre contrincant és el Lugo, que espera com a local en la penúltima jornada. Els gallecs segurament no s'hi jugaran res, però ja van fer la guitza al Girona la temporada passada i seria una errada comptar amb els tres punts abans de disputar-los. Això sí, tot i que el calendari és extremadament exigent, a favor dels grana hi ha un factor: tres partits determinants es juguen al Nou Estadi, començant pel de diumenge contra el Leganés (primer).

Veient la transcendència dels pròxims partits, el club ja fa setmanes que està fent promocions per mirar d'omplir el Nou Estadi, on el Nàstic ha mostrat la millor versió i ha sumat 36 punts de 54 possibles.

La resposta de l'afició a la crida de la plantilla i del club, a més, ha estat molt positiva. En dos dels últims tres partits, precisament els de les dotze del migdia, s'han superat els 10.000 espectadors i, en el darrer, contra el Mirandés, gairebé s'arriba a aquesta xifra. És per tot plegat que el Nàstic espera que diumenge contra el Leganés el Nou Estadi presenti la millor entrada de la temporada i se superi la barrera dels 11.000 assistents. L'horari, el rival i el moment de l'equip donen raons per a l'optimisme.

Tendència a l'alça

“El que ens estem jugant és molt il·lusionant, l'afició ho sap, ha respost i seguirà fent-ho.” Qui ho afirma és Ferran Giner, però aquesta crida agraïda als seguidors l'han fet tots els jugadors en algun moment els últims mesos. A l'extrem no li falta raó, la massa social ha anat augmentant el suport a l'equip, en consonància amb el bon moment esportiu. Així, si en els primers nou partits a casa l'assistència mitjana va ser de 6.221 espectadors, aquesta xifra ha augmentat en els darrers nou duels fins als 7.667. Si es fa la mitjana dels darrers tres partits, la dada és rodona: 10.260 assistents.

RENDIMENT A CASA

36
punts de 54
ha sumat el Nàstic en els partits al Nou Estadi. A camp contrari, en canvi, ha obtingut 24 punts de 57 possibles.

L'AUGMENT

7.667
espectadors
de mitjana ha tingut el Nou Estadi en els últims nou partits a casa. En els primers nou, la mitjana va ser de 6.221.
El que ens estem jugant és molt il·lusionant, l'afició ho sap, ha respost i seguirà fent-ho
Ferran Giner
EXTREM DEL NÀSTIC

“El Leganés és difícil, però a casa som forts”

Levy Madinda va analitzar ahir el moment d'optimisme que viu l'equip després de la victòria a Almeria i es va mostrar convençut de les possibilitats del Nàstic diumenge contra el líder. “Sabem que el Leganés és un rival molt difícil, però ens centrarem a fer el nostre joc, que a casa, amb la nostra afició i la nostra família, ho donem tot i som un rival complicat”, va dir el migcampista d'origen gabonès, que creu que l'últim partit reforça l'equip: “El triomf a Almeria ens ha donat un plus, perquè sabíem que seria un matx difícil, vam tenir incidents i no ens van afectar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)