2a divisió FEF

L'alineació dels planetes

2a divisió B. L'Olot rep el Llevant B amb l'obligació de sumar els tres punts, l'única premissa que li assegura tenir alguna possibilitat de fer la promoció de permanència i evitar el descens

L'Olot afronta l'última jornada de lliga amb l'esperança d'evitar el descens directe a tercera i jugar així la promoció de permanència, l'única bala que li queda a la recambra. El conjunt que dirigeix Santi Castillejo rep el filial del Llevant B (a les 18 h), també involucrat en el descens, però amb tot de cara per romandre un curs més a la categoria. I és que l'Olot necessita sumar els tres punts contra el conjunt granota i esperar que l'Olímpic de Xàtiva empati a casa contra el Barça B. Aquesta és la carambola més fàcil que permetria als olotins disputar la promoció de permanència, el gran objectiu. En cas que l'Olímpic guanyi el Barça B, els de la Garrotxa perdrien la categoria, mentre que si el filial blaugrana derrotés els xativins, llavors els garrotxins haurien d'estar pendents del resultat del matx entre la Pobla de Mafumet i el Lleida Esportiu.

Si els tarragonins vencen els de la Terra Ferma, l'Olot haurà de buscar una victòria per golejada que li permeti superar el goal average general, ara de dos gols negatius pels de Castillejo (-13 a -15), ja que el particular està empatat. En cas de victòria culer a Xàtiva, si la Pobla no supera el Lleida, l'Olot també asseguraria la promoció: “Estem molt animats. Som conscients que hem de guanyar i esperar esdeveniments, això és l'única cosa que podem controlar”, comenta l'entrenador de l'Olot, Santi Castillejo, que respecte al Llevant B, el contrincant que tindran al davant, diu: “Travessa una bona ratxa amb el nou tècnic [Toni Aparicio va substituir Villafaina a finals de febrer]. Li val l'empat, però no es conformarà només amb això. Com en la majoria de filials, disposen de jugadors molt joves, verticals i de qualitat.”

L'Olot no estarà sol i el municipal registrarà una bona entrada. La principal premissa, la victòria garrotxina, no pot fallar i l'empenta del seu públic ajudarà els de Castillejo a vèncer i esperar la carambola. Luismi serà l'única baixa a l'Olot per un trencament muscular.

LA PRÈVIA

Estem molt animats. Som molt conscients que hem de guanyar i esperar esdeveniments, això és l'única cosa que podem controlar
El Llevant B travessa una bona ratxa. Li val l'empat, però segur que no es conformarà només amb això
Santi Castillejo
entrenador de l'olot
Baixarà a 3a
1. SI EMPATA O PERD
2. SI GUANYA I... a)
L'Olímpic guanya.
b)
L'Olímpic perd i la Pobla guanya i l'Olot no li recupera la diferència de dos gols en el ‘goal average' general.
Farà la promoció
1. SI GUANYA I...
a)
L'Olímpic empata.
b)
L'Olímpic perd i la Pobla no guanya.
c)
L'Olímpic perd i la Pobla de Mafumet empata o guanya per dos gols menys de diferència que l'Olot.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)