2a divisió FEF

La calma abans de la batalla

2a divisió B. L'Olot es concentra en la feina diària per preparar la transcendental última jornada, després de la qual sabrà si baixa a tercera divisió o disputa la promoció de descens

Ja fa setmanes que les cròniques es refereixen als partits de l'Olot com a finals, atesa la transcendència que els últims enfrontaments han tingut per a l'equip garrotxí. La del cap de setmana que ve, però, serà la final definitiva, i ja no hi haurà possibilitats d'esmena en cas de derrota o empat. El partit que jugarà diumenge, a casa, contra el Llevant B (18 h) serà la batalla que decidirà el seu futur més proper. Com a molt, un cop descartada ja la possibilitat de la salvació directa, l'Olot podria aspirar a jugar la promoció de descens a què dóna dret la setzena posició, que té a dos punts i que ocupa l'Olímpic de Xàtiva.

Per escalar-hi –ara és divuitè– ha de guanyar tant sí com no el seu rival valencià, però amb això no en farà prou. Si això passa encara haurà d'esperar que la carambola dels resultats de l'Olímpic de Xàtiva i la Pobla de Mafumet, que jugaran contra el Barça B i el Lleida, respectivament, li sigui favorable. Els jugadors s'agafen a una possibilitat mínima com un ferro roent. L'esperança és l'últim que es perd, diu la dita, i a Olot, de moment, encara no l'han perdut. “Arribem a l'últim partit amb les ganes i la il·lusió de salvar la categoria. En cap moment abaixarem els braços. Tothom ens anima i ens diu que ho podem tirar endavant”, indica el lateral dret Albert Blázquez. L'equip, segons explica, es pren l'últim partit de lliga com qualsevol treball, no ha modificat el seu ritme de treball ni ha multiplicat el nivell de nerviosisme. És la mateixa calma que acompanya els guerrers abans de la batalla.

El jugador de Besalú, com els seus companys d'equip, és conscient que l'Olot no depèn d'ell mateix, però confia poder guanyar el Llevant B i que la resta de resultats els siguin favorables. A més, creu que jugar l'últim partit a casa és un punt a favor de l'Olot: “A casa estem fent un bon joc i els resultats ens han acompanyat. Esperem que la gent respongui com ho ha fet tot l'any. Hem d'agrair als aficionats que no hagin deixat de venir al municipal i esperem poder donar-los una alegria.” Blázquez també confia que el seu equip no noti les probables absències dels lesionats Luismi i Sergio Ortiz: “Qualsevol de nosaltres donarà el millor d'ell mateix. Tenim laterals de garantia i el mig del camp està ben cobert.”

L'Olímpic es reforça

L'Olímpic de Xàtiva ha incorporat per a l'última jornada el defensa Víctor Gomis aprofitant que té el permís de fitxar a causa de la baixa de llarga durada de Rifaterra. Gomis és un jugador amb experiència que prové de l'Oriola.

EL PROTAGONISTA

Arribem a l'últim partit amb les ganes i la il·lusió de salvar la categoria. En cap moment abaixarem els braços. Tothom ens anima
A casa estem fent un bon joc i els resultats ens han acompanyat. Esperem que la gent respongui com ho ha fet tot l'any
Confiem que el Barça B guanyarà o empatarà i que nosaltres farem la nostra feina
Albert Blázquez
JUGADOR DE L'OLOT

L'Olot, pendent de les lesions de Luismi i Ortiz

Problemes afegits per a l'Olot en l'última jornada. L'entrenador, Santi Castillejo, encara no sap si podrà disposar de dos jugadors importants per al transcendental enfrontament contra el Llevant B. El lateral esquerre Luismi Quezada, que ha estat titular en tots els partits que ha jugat aquesta temporada –només se n'ha perdut dos–, té una ruptura muscular d'un centímetre al quàdriceps. També serà dubte Sergio Ortiz, que feia dos partits que era titular, a causa d'una contractura al bessó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)