2a divisió FEF

futbol

segona divisió b

Els jugadors, amb incògnites sobre el seu futur

2a divisió B. La plantilla arlequinada encarrila l'última setmana d'entrenaments sense garanties de si la temporada que ve continuaran

En els últims dies d'activitat per al Sabadell, ja que l'equip no juga l'última jornada perquè li toca en el calendari l'exclòs Huracán, l'entitat no pot certificar als jugadors si han de continuar l'any que ve o no. Tots els jugadors van passar per l'oficina del director esportiu, Javi Pérez, que no va poder donar una resposta clara sobre el futur de l'entitat.

D'alguns ja es dóna per entès que no continuaran, com ara Pirulo o Osado, però d'altres amb contracte i sense, amb els quals el club compta, no tenen clar si l'any que ve continuaran vestint d'arlequinats. La delicada situació institucional del Sabadell, amb perill de desaparèixer si no aconsegueix trobar un comprador o un soci estratègic, ha provocat aquesta incertesa. “Confio que la situació s'aclareixi, jo sóc optimista”, deia David Batanero després de parlar amb Javi Pérez. El migcampista té contracte per a l'any vinent perquè ha renovat automàticament per nombre de partits.

Negociant amb Hisenda

El Sabadell té ara, aquest any, els venciments més durs d'Hisenda. L'entitat va negociar uns ajornaments que ara no pot complir perquè s'ha quedat sense diners a la caixa. El consell d'administració de l'entitat, doncs, està centrant els esforços a negociar amb l'ens perquè sigui més flexible amb el pagament corresponent a aquest exercici.

“Hisenda està al corrent de tot el que estem fent i rep tota la informació, i sap que si no trobem una solució ells tampoc podran cobrar aquest deute. Sembla que ara estarien disposats a flexibilitzar la seva posició”, va dir a Ràdio Sabadell el president, Antoni Reguant. “Això suposaria que en lloc de pagar un milió d'euros abans d'acabar aquesta temporada, ho poguéssim fer en dos o tres anys. Si això es confirma, facilitarà més l'entrada d'un soci estratègic”, explicava Reguant.

L'entitat encara busca un comprador o un soci estratègic per poder tirar endavant la societat anònima. De moment, negocien amb tres grups disposats, però la solució encara haurà d'esperar algunes setmanes si es desencalla.

INCÒGNITES

Alguns jugadors ja han marxat de vacances sense saber si continuaran o no

HISENDA

Reguant reconeix que l'ens “està disposat a flexibilitzar la seva posició”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)