El Barça, incapaç de controlar l'empenta de l'Olímpic

No es jugaven res. El conjunt blaugrana acaba el curs en la part mitjana de la taula

OL. XÀTIVA1
BARÇA B0

OLÍMPIC DE XÀTIVA: Diego García, Gomis, Berna, Julio, Mendoza, Cifo (Samu López, 81'), Vaquero (Arthur, 79'), Sanjulián, Rubiato, Granell i Luismi (Javi Navarro, 90'). BARCELONA B: Ortolá, Tarín, Moisés, Fali (Chamorro, 78'), Costa (Godswill, 84'), Borja López, Xemi, Kaptoum, Mujica, Perea i Cámara (Aleñá, 67'). GOLS: 1-0 (37') Berna. ÀRBITRE: Gallego Gambín. T.G.: als locals Mendoza, Vaquero i Berna; als visitants Fali i Robert Costa. PÚBLIC: Un miler d'espectadors a la Murta. COMENTARI: El Barça hauria pogut fer un salt important en la classificació i acabar entre els deu primers, però va caure derrotat a Xàtiva. El conjunt de Gerard López se la jugava contra un equip que buscava assegurar-se la promoció de descens, com a mínim, i tot i que no va caldre per la derrota de l'Olot i l'empat de la Pobla de Mafumet, finalment seran els xativins els que jugaran el ‘play-out'. El partit va començar fred, però en els darrers instants del primer temps i posterior a una ocasió de Mujica, Berna va avançar els locals rematant amb el cap una falta lateral. Seguidament, el Barça va poder empatar per mitjà de Perea i de Tarín i, després del descans, amb una nova gran ocasió de Perea. Els blaugrana no van estar encertats de cara a porteria i el partit, a mesura que van anar passant els minuts, es va anar calmant fins al xiulet final.