2a divisió FEF

El Reus, campió

Oportunitat històrica. L'equip roig-i-negre es jugarà l'ascens a segona A en l'eliminatòria directa gràcies al triomf a Cornellà, amb gol de Ricardo Vaz (70'), i l'empat del Vila-real B

El Reus va aconseguir ahir una fita memorable, que el deixa a les portes del primer ascens de la seva història a segona A. Després de mantenir-se durant tota la segona volta a remolc del primer classificat, el Vila-real B, l'equip de Natxo González va aconseguir ahir acabar la lliga regular en primera posició gràcies a la victòria al camp del Cornellà amb un gol de Ricardo Vaz en la segona meitat (70'), i a l'empat del filial groc al camp de l'Espanyol B. En el moment decisiu, el Reus, que ha guanyat els tres últims partits, ha assestat el cop definitiu a la lliga: és el campió, la qual cosa li permet disputar l'eliminatòria directa d'ascens a la LFP. El Racing de Santander, el Real Madrid Castilla i l'UCAM Múrcia són els tres possibles rivals dels roig-i-negres, que avui viuran un sorteig històric. Després de disputar la temporada passada la fase d'ascens per primera vegada, i quedar-ne fora en la primera eliminatòria contra el Racing de Ferrol, ara té la gran oportunitat. El Cornellà, que arribava a l'última jornada just després de quedar-se sense possibilitats d'acabar la lliga entre els quatre partits, va competir malgrat que no s'hi jugava res. Va ser un partit amb poques accions ofensives destacades. En la primera meitat, el Reus va començar portant el pes, però de seguida es va notar nerviós i va anar a menys. Fernando, amb dues rematades aturades per Toni, va ser l'únic jugador visitant en portar perill. A l'altra àrea, només un xut creuat d'Enric Gallego va inquietar el porter Edgar Badia. El Reus va fer un pas endavant després del descans. Va dominar amb més intensitat i va buscar la porteria rival, tot i que li continuava costant generar bones ocasions, fins que l'entrada al terreny de joc de Ricardo Vaz va resultar decisiva. Quan feia només tres minuts que era al camp, l'atacant portuguès va posar el cap dins l'àrea visitant per marcar el gol que va decidir el partit. Després, el Reus va tenir alguna ocasió més per sentenciar, tot i que va preferir tenir el partit sota control per tal que els tres punts d'or no perillessin, i va aconseguir que el Cornellà no s'aproximés amb perill a la seva àrea fins al xiulet final.

CORNELLÀ0
REUS1

CORNELLÀ: Toni, Pere (Masqué, 52'), Ñoño, Lulu, Aitor Ruano (Bambo, 66'), Pelegrín, Joel, Gómez, Enric (Gao, 76'), Abraham i Lucas. REUS: Edgar, Dinis (Cassama, 55'), Olmo, Moyano, Ángel, López Garai (Ricardo Vaz, 67'), Folch, David Haro, Vitor, olorado i Fernando (Rafa García, 75'). GOLS: 0-1 (70') Ricardo Vaz. ÀRBITRE: Díaz Escudero. T.G.: Lucas, Joel i Pelegrín; Olmo i Ricardo Vaz. PÚBLIC: Uns 800 espectadors, al voltant de 200 del Reus.
No puc dir res sobre el meu futur perquè no ho sé, però estic molt a gust en el Cornellà
Jordi Roger
entrenador del cornellà
M'esperava un bon Cornellà i ens ho ha posat difícil. Hem entès que no podíem precipitar-nos
Natxo González
entrenador del reus
Quedar campions és molt difícil i és una gran sensació de felicitat, i més amb el Reus, que té molta història però que no hi està acostumat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)