2a divisió FEF

futbol català

segona divisió B

La Pobla planta cara, però torna a tercera divisió

Insuficient. El filial del Nàstic va empatar amb el Lleida, però amb la victòria de l'Olímpic ni tan sols guanyar li hauria servit per salvar-se

L'aventura de la Pobla de Mafumet a segona divisió B haurà durat tan sols un any. El filial del Nàstic va acomiadar-se ahir d'una categoria que estrenava nou mesos enrere i ho va fer plantant cara, però amb un empat insuficient contra un Lleida que va reservar bona part dels titulars habituals. La victòria, en tot cas, tampoc no li hauria servit, ja que, amb el triomf de l'Olímpic contra el Barça B, salvar-se era una quimera. Que qui tenia més necessitats era l'equip de casa ho va demostrar Emana en el 8', però Cobo va respondre bé. El primer gol, de fet, el va marcar el Lleida en una acció que va culminar Óscar Rubio amb un xut a boca de canó. La reacció, en tot cas, va arribar vint minuts després (33'), amb una rematada rasa d'Emana que donava esperances als de casa. En el 38', Vela va estar a punt de fer el segon, però la seva canonada va topar amb l'escaire.
Un gol més per barba
Després de la represa el Lleida va tenir l'1-2 a les seves botes, però el xut des de la frontal d'Arnau va topar amb el travesser. Van ser els de casa els que van avançar-se aquest cop, amb un un contra un de Nacho Pérez amb Cobo (76'). L'alegria, però, només va durar vuit minuts, el temps que va trigar Diego Súarez a fer el 2-2 definitiu.

LLEIDA2
LA POBLA MAF.2

LA POBLA DE MAFUMET: Nauzet, Marcelo, Espasandín, Polaco, Joaqui, Carlos García, Vela (Cristian Herrera, 57'), Gabi López (Alfons, 73'), Emana, Kike Tortosa (Nacho Pérez, 46') i Gil. LLEIDA ESPORTIU: Cobo, Óscar Rubio, Fuster (Molo, 70'), Ekhi, Pau Bosch, Toño Vázquez, Mia Guasch (Vega, 74'), Albístegui, Diego Suárez, Rami i Arnau (Doncel, 68'). GOLS: 0-1 (13') Óscar Rubio. 1-1 (33') Emana. 2-1 (76') Nacho Pérez. 2-2 (84') Diego Suárez. ÀRBITRE: Carbajales Gómez. T.G.: al local Espasandín; i als visitants Raúl Fuster i Arnau.

ELS VESTIDORS

Estem fotuts. Si baixes és que alguna cosa malament has fet, i cal assumir la responsabilitat
Martín Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA MAF.
Hem fet un bon treball contra un rival que es jugava la vida. Són partits difícils i hem competit bé
Imanol Idiakez
ENTRENADOR DEL LLEIDA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)