Girona

PEDRO ALCALÁ

DEFENSA DEL GIRONA

“Fa ràbia, perquè t'hi jugues molt i afecta l'equip”

“Espero que almenys em treguin una groga, la segona va ser molt injusta”

“Tenim un partit clau, s'ha d'omplir el camp”

Pedro Alcalá va deixar el camp amb impotència per culpa d'una expulsió injusta que va condicionar molt el Girona al Martínez Valero. El murcià confia que el comitè de competició li tregui la segona groga per poder jugar dissabte contra el Mallorca.

Ha paït l'expulsió?
Sí, és clar, per força. No hi ha més remei que mirar cap endavant. De res ens serveix pensar en el que se'ns ha escapat, sinó que ara ja toca centrar-nos en el pròxim partit, que és importantíssim.
La primera groga ja va semblar exagerada.
He vist les imatges i en la primera l'àrbitre es pot equivocar, perquè jo vaig darrere de Sergio León i hi ha una mica de contacte, tot i que no crec que sigui de targeta groga.
I la segona, encara més?
La segona va ser molt injusta, perquè vaig tocar la pilota. No m'ho podia creure. Ens quedàvem amb deu en un partit molt important que teníem encarrilat.
Què li va dir a l'àrbitre?
Li vaig preguntar per què m'havia expulsat, i em va dir que havia entrat per darrere el rival i l'havia fet caure. Jo li vaig comentar que havia tocat la pilota, que en cap moment havia tocat el jugador. I les imatges ho diuen tot. Més clar no pot ser.
Potser s'havia oblidat que ja n'hi havia ensenyat una? A vegades els costa més treure la segona...
No ho sé. Sincerament, som tots humans i tothom es pot equivocar. Fa ràbia, perquè t'hi estàs jugant molt i afecta l'equip. I un partit encarrilat se t'espatlla. T'empaten i perds dos punts importantíssims.
Sens dubte, l'expulsió va canviar un bon decorat.
Amb 0-1, l'equip estava bé, juntet. Sabíem que ells anirien a l'atac i que els podríem enganxar en algun contraatac. Amb deu se'ns va complicar la cosa, tot i que l'equip va fer una feina increïble. I l'empat, al final, no és tan dolent.
Confia que li treguin una groga i pugui jugar dissabte?
Un cop vistes les imatges, crec que el delegat presentarà al·legacions, i espero que almenys me'n treguin una.
El balanç de les dues sortides és pobre (1 punt de 6), però continuen molt vius. És la lectura?
Veient els dos partits, crec que hem merescut més, però és evident que eren dues sortides molt complicades, contra rivals que lluiten pel mateix objectiu. Veient els altres resultats, el punt és prou bo. Ara tenim un partit clau a casa contra el Mallorca. S'ha d'omplir el camp i hem de guanyar. Si ho fem, crec que ens posarem en zona de play-off.
Quan més a prop han estat de la zona de ‘play-off', no hi han arribat. Això els afecta mentalment?
No, perquè ja sabíem que era complicat. Hem tingut dues sortides molt exigents, i ara hem de fer la feina a casa.
Deia que espera que Montilivi s'ompli. De moment, no s'ha aconseguit.
És el moment. Queden dos partits a casa i la gent s'ha d'engrescar i venir-nos a ajudar. Entre tots hem d'aconseguir fer una cosa molt bonica.
Vénen tres partits en vuit dies. Fa nosa la jornada entre setmana tan tard?
Per a nosaltres, tant físicament com, sobretot, anímicament, crec que arriba en bon moment. No hem obtingut els resultats que mereixíem, però l'equip està bé, i afrontem la recta final amb moltes possibilitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)