2a divisió FEF

Una plantilla per refer

Fuga. Gran part dels jugadors que han descendit marxaran, el pressupost es reduirà en consonància amb la nova categoria i el primer que podria arribar és el pitxitxi del grup català de tercera, Marc Mas

Un descens comporta diversos maldecaps a qualsevol club de futbol. I és que normalment es perd massa social –en algunes entitats no gaire– i, de retruc, ingressos. A més, les plantilles que formen l'equip solen patir variacions radicals per adaptar-se a la nova categoria i al nou pressupost del club.

L'Olot no en serà una excepció, ja que la majoria dels futbolistes que han baixat a tercera marxaran. Un grup minoritari seguirà, tot i que l'entitat presidida per Joan Agustí encara ho ha de valorar. De feina, n'hi haurà, i molta. El primer que haurà de fer el secretari tècnic del club, Sergi Raset, serà contractar un nou entrenador. En la llista confeccionada per Raset hi podria haver en una posició preferent Francesc Cargol, l'etern candidat a dirigir el conjunt olotí, exentrenador del Manlleu, club amb el qual va firmar excel·lents campanyes a tercera, i del Figueres, l'últim equip que ha dirigit.

Marc Mas a la vista

Un dels primers fitxatges que podria anunciar l'Olot és el de Marc Mas, pitxitxi del grup cinquè de tercera divisió amb el Peralada. El davanter de Sils ha fet 21 dianes en la lliga –15 en les últims setze jornades– i ha estat una peça clau en la permanència de l'equip de l'Alt Empordà. A més de la seva arribada, el club ha de valorar la tornada de tots els cedits. El bon curs firmat a tercera pel porter Gianni Cassaro amb l'Europa, per Lluc Banús i Kike Sánchez amb el Peralada i per Èric Vilanova amb el Figueres s'ha de tenir en compte. Aportarien frescor, joventut i, al mateix temps, ADN garrotxí, un element clau en els èxits encara recents de l'entitat olotina.

EL PRIMER

El silenc Marc Mas i l'Olot tenen un principi d'acord que s'hauria de rubricar en breu

CANDIDATS

El club haurà de fitxar un tècnic i en la llista hi podria haver el garrotxí Francesc Cargol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)