2a divisió FEF

futbol

segona divisió

Un somni efímer

2a divisió B. La Pobla va consumar el descens a tercera divisió deu mesos després d'haver aconseguit l'històric ascens a la categoria de bronze

El tram d'història que va del 25 de juny del 2015 al 15 de maig del 2016 serà sempre recordat a la Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic, equip d'un poble de 3.700 habitants, ha jugat aquests deu mesos a segona divisió B. Malauradament, però, això ara queda per a la història, ja que l'empat de diumenge contra el Lleida va fer real un desenllaç que amb el pas de les setmanes s'anava entreveient inevitable: el retorn a tercera divisió.

El conjunt pobletà ha pagat la joventut i la manca d'experiència en la categoria, si bé alguns dels seus jugadors ja la coneixien. Més enllà d'això, ha pesat també la manca de poder de reacció de l'equip –en la segona volta ha aconseguit menys punts que en la primera, havent guanyat només dos partits– i el fet que Posse sempre s'ha mantingut fidel a l'aposta de combinar, convertint-lo en un conjunt previsible.

Ara, en tot cas, s'obre un nou escenari. Avui l'equip té festa i demà fa l'últim entrenament. A partir de dijous es començarà a parlar del curs que ve i caldrà veure si Martín Posse continua, un fet que encara no s'ha decidit, tot i que hi podria haver algun canvi. Ell ho deixa en l'aire: “Ara és moment de reflexionar, estar fotuts i no fer retrets, perquè ho hem intentat fins al final.”

SEGON TRAM NEFAST

El filial del Nàstic ha vençut només dos partits en la segona volta, una llosa insalvable

BANQUETA EN L'AIRE

Posse no va voler pronunciar-se sobre el seu futur, però hi podria haver un canvi

Cúmul de despropòsits a Olot

El conjunt garrotxí ha firmat una temporada nefasta pel que fa a resultats. Els olotins no van saber encertar-la en la substitució de Carlos Martínez, el seu pitxitxi en els darrers tres cursos, ni en la de Perea, autor de deu dianes en la primera volta del campionat. La falta de gol i la xacra de no haver sumat cap victòria a domicili han estat la crònica d'un descens anunciat. I és que l'Olot no va saber guanyar ni en la darrera jornada, en què els tres punts eren la premissa principal per tenir possibilitats de jugar la promoció de permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)