2a divisió A

L'Almeria fa fora Gorosito

Un altre relleu. El substitut, probablement el jugador Fernando Soriano, serà el cinquè tècnic del club andalús aquesta temporada

Continuen els nervis en el club amb el pressupost més alt de segona A i que no aconsegueix sortir de la zona perillosa. L'Almeria, després de tres derrotes seguides que l'han fet tornar a la zona de descens –l'última, diumenge al camp d'un rival directe, l'Osca–, va anunciar ahir la destitució del tècnic, Néstor Gorosito. El substitut, que probablement serà Fernando Soriano, que exercirà de jugador entrenador, debutarà diumenge a casa contra l'Oviedo i, en la jornada següent, afrontarà un partit transcendent al camp del Llagostera.

Gorosito va substituir en la jornada 18 Joan Carrillo, que havia rellevat Sergi Barjuan, destituït en la setena. Entre Barjuan i Carrillo, Miguel Rivera va dirigir l'equip andalús en dos partits. Així, el substitut de Gorosito serà el cinquè entrenador de l'Almeria aquesta temporada. Quan Gorosito va rellevar Carrillo, l'Almeria era el cuer i tenia la zona de permanència a cinc punts. L'equip andalús va anar millorant de mica en mica i va arribar a estar deu jornades sense perdre, tot i que amb excés d'empats. Després van arribar les tres derrotes consecutives, contra el Numància, el Nàstic i l'Osca, que deixen l'Almeria en la dinovena posició, a tres punts de les places de salvació.

La de Gorosito és la quinzena destitució de la temporada a segona A. A més de l'Almeria, el Valladolid, el Mallorca i la Ponferradina són els altres clubs que han canviat més d'un cop de tècnic. Dos en aquests casos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)