3a divisió FEF

El Manlleu torna a canviar de rumb

3a divisió. El president Sancliment i tres directius deixen el seu càrrec

L'etapa de Xavier Sancliment al capdavant del Manlleu només ha durat una temporada. El president, juntament amb tres directius, va presentar una carta anunciant la seva dimissió i deixant el projecte que van iniciar amb la idea que el Manlleu creixés esportivament.

“La decepció de no haver pogut donar-li velocitat i obtenir els resultats que esperàvem ens deixen una sensació agredolça que, tanmateix, es veu recompensada per les fites i els objectius que sí que s'han assolit i pels amics i companys que deixem en aquest gran club”, explicava Sancliment en el comunicat. Així doncs, la idea de l'empresari sabadellenc de donar més volada a l'entitat ha quedat en no-res, en part per la decebedora segona volta de l'equip. Ara, l'entitat estarà regida per una junta gestora en espera d'unes noves eleccions a la presidència.

D'altra banda, ahir es va presentar Miquel Muñoz com a nou entrenador del primer equip. Muñoz torna a l'estructura del conjunt osonenc després d'haver entrenat el Farners. El Manlleu ja el va tenir de primer entrenador la segona part de la temporada 2014/15, en què va rellevar Diego Morata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)