3a divisió FEF

Tres renovacions més a Figueres

3a divisió. El club empordanès anuncia que Roger Brugué, Joaquim Rodríguez, ‘Quimo', i Sergi Romero es posen a les ordres de Chicho Pèlach per a la temporada que ve

El Figueres va anunciar ahir la renovació de tres jugadors més per a la temporada que ve. Si dimecres es va formular la de Pedro del Campo, ahir va ser el torn de Roger Brugué, Joaquim Rodríguez, Quimo, i Sergi Romero.

Roger Brugué, tot i que només té 19 anys, jugarà la seva tercera temporada a tercera després d'haver debutat el 2014/15, exercici en què va jugar sis partits. Aquesta temporada, en canvi, el de Bàscara n'ha jugat 31, vuit dels quals com a titular, i acumula 1.092 minuts i tres gols marcats.

Quimo Rodríguez complirà el seu tercer any a Vilatenim. Aquesta temporada ha estat una de les peces clau d'Edu Vílchez –que serà substituït al capdavant de la banqueta per Chicho Pèlach–, ja que ha estat un dels jugadors amb més minuts disputats (2.303). Ha jugat 27 partits com a titular i també ha marcat dos gols.

Sergi Romero disputarà la seva segona temporada amb el Figueres. En la de debut, el migcampista ha acumulat 2.366 minuts de joc en 29 partits, i no ha fet cap gol.

El Figueres anunciarà els pròxims dies més renovacions per a la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)