2a divisió FEF

La primera pedra

Fase d'ascens a 2a A. El Lleida comença avui el camí per ascendir de categoria contra el Barakaldo, el segon classificat amb més puntuació

Per arribar al final, el viatge haurà de ser llarg i feixuc. És la penitència del quart classificat. Però la competència del Lleida Esportiu ha quedat sobradament demostrada perquè el conjunt blau trenqui tots els pronòstics. La primera pedra del camí la posarà avui el conjunt d'Idiakez jugant contra el Barakaldo, un potent segon classificat, amb l'objectiu d'obtenir el millor resultat possible.

El Camp d'Esports tornarà a viure un partit històric després del parèntesi de l'any passat que va acabar amb dos cursos seguits amb promoció. “Pensem a marcar un gol més que el rival i guanyar el partit d'anada”, diu l'entrenador del conjunt blau: “No renunciarem al segell que ens ha portat fins aquí, i afrontem la promoció amb seguretat”, afegeix Idiakez. El tècnic podrà optar per l'onze titular de gala, ja que només té les baixes dels poc habituals Mia Guasch i Agostinho Cá, que ja ha tornat de la cessió cap al Barcelona. “Estic segur que viurem un matx apassionant”, manifesta l'entrenador, que adverteix que el rival és “competitiu, amb diversos registres, versàtil i organitzat”.

El Barakaldo arriba debilitat mentalment després de perdre en l'última jornada la possibilitat de ser primer classificat. Tot i això, l'equip de Lasesarre ha estat el segon classificat amb més puntuació. “He disfrutat molt analitzant el Lleida. És un equip que té recursos, per tant, és un repte”, va explicar l'entrenador del Barakaldo, David Movilla, que no té cap baixa per al partit d'avui.

Com és habitual en el play-off, s'espera un gran ambient al Camp d'Esports. Ahir es van superar les 5.000 entrades venudes i s'espera que l'afluència de públic voregi els 7.000 o 8.000 espectadors.

LES REACCIONS

Només pensem a marcar un gol més que el Barakaldo i guanyar el partit d'anada
Imanol Idiakez
entrenador del lleida
És un equip compensat, amb un gran entrenador i molt bons jugadors. Estem motivats
David Movilla
entrenador del barakaldo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)