2a divisió FEF

Tensió a Cornellà amb l'Ajuntament

2a divisió B. La concessió de l'estadi venç al setembre i les posicions estan polaritzades

Quan falten quatre mesos perquè comenci la temporada 2016/17, el Cornellà no sap on jugarà. La concessió per l'ús del Nou Municipal venç al mes de setembre i ara com ara sembla que les posicions per renovar-la són lluny: “No podem acceptar les condicions que ens imposen”, afirma el president del club, Álex Talavera, que es queixa de sentir-se “estrangers a Cornellà”.

Que la relació entre les dues institucions era del tot menys bona és un secret de domini públic des de fa temps. En una entrevista a L'esport al punt de Ràdio Cornellà, el president esclatava contra el consistori: “Tenim un model de club que entenem que és reeixit i així s'ha demostrat. Però, si als responsables d'esports no els agrada, haurem de prendre una decisió.” “Entenc que el primer club de la ciutat no pot marxar, però ja hem començat a mirar alternatives de camp; si no, haurem de dimitir tota la junta”, hi afegeix.

La gota que va fer vessar el got, segons Talavera, va ser l'aparició de la Guàrdia Urbana al Municipal la setmana prèvia al partit contra el Lleida “impedint que hi hagués activitat esportiva”. Des de l'Ajuntament no hi ha hagut resposta oficial, però fonts municipals intenten rebaixar la tensió afirmant que “al final la sang no arribarà al riu”. Però això sí, deixant clar que això és una partida d'escacs i que el club “ha d'entendre la manera de procedir del consistori”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)