2a divisió FEF

Arriba el moment dels campions

Fase d'ascens a 2a A. El Reus afronta l'anada de l'eliminatòria decisiva, en què hauran de jugar en un ambient de primera

La desgràcia de la gestió durant molts anys ha portat al Racing al pou de la segona B, però els cantàbrics sempre s'han caracteritzat per resistir i ser un equip atípic en la categoria de bronze. Ho va viure el Llagostera, amb un ambient increïble en l'anada de la fase de campions el 2014, i s'hi haurà d'enfrontar avui el Reus, en el primer acte dels dos per dirimir qui puja ara a la segona A. Un fet històric.

“No hi ha cap partit d'aquesta temporada que sigui equiparable al de diumenge”, deia l'entrenador Natxo González, que hi posa serenitat: “Serem fidels a allò que ens ha portat fins aquí, però sabent que són partits diferents.” El Reus, com a entitat, mai s'havia vist jugant per unes cotes tan altes, però el grup de jugadors d'aquesta temporada ha demostrat serenitat en moments clau i nivell per jugar contra rivals de talla.

El Racing també va remuntar i guanyar-li la cursa final al Racing de Ferrol, amb la qual cosa arriba amb moral al partit. “Estem entre els quatre millors i arribem en un gran moment. Els jugadors tenen la moral pels núvols. Vam remuntar el que era impossible”, afirmava el tècnic del Racing, Pedro Munitis, que també analitza el Reus: “Defensen amb un 4-4-2 i fiquen els seus extrems per dins per aprofitar la pujada dels laterals”. González, en canvi, no va voler donar gaires pistes: “Només veient els seus números, ja veus que a casa és un equip molt fiable. És el Racing de Santander, no estem parlant d'un equip qualsevol.”

LES REACCIONS

No hi ha cap partit d'aquesta temporada que sigui equiparable al de diumenge
Natxo González
entrenador del reus
Els jugadors arriben bé i amb la moral pels núvols. Vam remuntar el que era impossible
Pedro Munitis
entrenador del racing
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)