3a divisió FEF

Millor resoldre-ho per la via ràpida

Fase d'ascens a 2a B. El Prat haurà de fer el primer pas a casa si vol encarrilar l'eliminatòria entre campions

Quatre setmanes després de proclamar-se campions de lliga, el Prat tornarà a disputar un partit de vital importància en l'anada de l'eliminatòria dels campions de la promoció d'ascens. Al davant s'hi trobarà un Osasuna B que, per la seva banda, no va poder certificar el campionat fins a la darrera jornada. Per al partit d'avui, Pedro Dólera té la sort de poder disposar, a excepció de Murillo, lesionat del turmell, de tota la plantilla disponible. L'equip, a més, arriba, segons el tècnic, en un gran moment. “Les darreres setmanes hem estat fent una minipretemporada per gestionar els esforços i arribar-hi bé”, explica un Dólera optimista amb els seus: “Veig l'equip molt tranquil i a un nivell excel·lent en els entrenaments, i això em genera confiança. Hi arribem preparats tàcticament, físicament i psicològicament.” L'últim precedent d'una eliminatòria així va acabar amb l'ascens del Prat; en aquell cas, però, la tornada va ser a casa. Ara els potablava hauran d'intentar imposar la seva major experiència.

PRAT
OSASUNA B

PRAT: Toni; Albarrán, Aitor Lario, Ricarte, Fede; Nacho del Moral, Putxi, Javi Lara, Ignacio; Jordi Sánchez i Sascha. Baixes: Murillo (lesió). OSASUNA PROMESAS: Álvaro, Gualde, Diego Rubio, Endika Galarza, Endika Irigoien, Morillas, Imanol Garcia, Miquel Díaz, Jaime de Dios, Rekalde i Barja. Baixes: Berruezo, Javi Martínez, Satrústegi i Sergio. ÀRBITRE: Lou Ballano (aragonès). CAMP I HORA: Municipal Sagnier (12 h).

LA FRASE

Veig l'equip molt tranquil, i això em genera confiança. Hi arribem preparats en tots els aspectes
Pedro Dólera
ENTRENADOR DEL PRAT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)