Girona

No se n'obliden

Vells amics. Acuña, ahir rival, i Sandaza, a la llotja, lloen la seva etapa a Girona i diuen que voldrien tornar

Dos vells amics del Girona van ser ahir a Montilivi. Un d'ells, Fran Sandaza, va veure el partit des de la llotja, i l'altre, Javi Acuña, el va disputar com a jugador rival. Tots dos tenen molt bons records de la seva etapa al Girona, i van confessar que no els faria res tornar-hi. “Feia molt de temps que no venia, i estic molt emocionat de veure els meus amics. I, a més, ha guanyat el Girona, o sigui que molt millor”, va explicar Sandaza, que va jugar una única temporada, la passada, al club gironí. El jugador castellà va fitxar després pel Tòquio de la lliga japonesa, però va rescindir el contracte i no va acabar la campanya: “Alguns cops m'havia despertat a les tres de la matinada al Japó per veure el partit del Girona. Només hi vaig jugar una temporada, però m'hi vaig sentir molt a gust i m'hi van tractar molt bé. És el meu equip i el de la meva família, i sempre seré del Girona”, va confessar Sandaza, que també va dir que li agradaria tornar: “No se sap mai, però seria un plaer. Per què no?”

Com Sandaza, Acuña va cantar lloances de la seva etapa al Girona, entre el 2011 i el 2013. “Era el primer cop que venia des que vaig marxar i m'han vingut records molt macos. Aquí hi vaig viure moments molt bons. És estrany jugar contra el Girona. Estic molt agraït per l'estima que encara em té la gent després de tant de temps.” El jugador paraguaià no va dubtar ni un moment quan li van preguntar si li agradaria tornar a Girona: “Per descomptat que m'agradaria tornar. Jo, encantat. He estat parlant amb amics i companys, acabo contracte aquest any i si hi ha possibilitats...” I es va mostrar convençut que el Girona pot pujar a primera: “Si no és ara, l'any que ve. Té un bon equip, un bon entrenador i la institució també està bé.”

LES FRASES

Veure el partit del Girona des de la llotja m'ha produït una sensació d'enveja, però també estranya
Fran Sandaza
Per descomptat que m'agradaria tornar. Acabo contracte aquest any, i si hi ha la possibilitat...
Javi Acuña
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)