3a divisió FEF

El Prat imposa l'ofici i fa un pas de gegant cap a l'ascens

Fase d'ascens a 2a B. Dos gols de Jordi Sánchez i un de Nacho del Moral permeten al conjunt de Pedro Dólera viatjar a Pamplona amb una renda de dues dianes de marge

El Prat va fer un pas important per aconseguir l'ascens a segona divisió B gràcies a un partit molt seriós en el qual va ser netament superior a un Osasuna Promesas molt nerviós durant tot el matx. Tot i el gol encaixat a casa, doncs, el Prat visitarà El Tajonar amb la tranquil·litat que dóna tenir una renda de dos gols d'avantatge. Poca estona va necessitar el conjunt potablava per demostrar, per mitjà de Jordi Sánchez, que volia sentenciar l'eliminatòria per la via ràpida. Primer, el punta local va enviar per sobre el travesser la rematada després d'un malentès entre Ignacio i el porter Juan (4'), però un minut després ja no va fallar. El porter navarrès no va estar encertat a l'hora de blocar una centrada i el punta potablava ho va aprofitar per obrir el marcador. El gol va donar ales al Prat, que durant tot el primer temps va passar com una piconadora per sobre d'un Osasuna que, per moments, semblava superat per la situació. Així, Toni només va haver d'intervenir en una tímida rematada d'Imanol (22'), mentre que per la seva banda, Nacho va fer el segon en una centrada xut que va sorprendre el porter visitant i es va acabar colant pel pal llarg de la porteria navarresa (30'). En la represa, però, els de Pedro Dólera van fer un pas enrere, i els rojillos van aprofitar-ho per treure's la pressió del damunt i entrar de nou en l'eliminatòria. Després d'una excel·lent jugada per banda esquerra, la pilota va acabar als peus de Morillas, que va engaltar una forta canonada per superar Toni (60'). Però quan pitjor ho estava passant el Prat va aparèixer de nou Jordi Sánchez per rescatar els seus. I és que després d'una excel·lent jugada individual plena de força i potència, el punta potablava va superar el porter amb un xut ras (69'). Després del gol, Nacho fins i tot va tenir l'ocasió d'ampliar encara més la renta, però la seva rematada de falta va anar a parar a la creueta. Tot i això, el 3-1 és un resultat excel·lent amb vista al partit de tornada.

OSASUNA B1
EL PRAT3

EL PRAT: Toni Texeira; Albarrán, Aitor Lario, Ricarte, Fede; Putxi, Jaime (Ion Vázquez, 71'), Javi Lara; Nacho del Moral, Ignacio (Elhadji, 65') i Jordi Sánchez (Sascha, 75'). OSASUNA PROMESAS: Juan; Julen, Steven, Galarza (Diego, 59'), Irigoyen; Imanol García, Morillas, Miguel Díaz (Recalde, 77'); Naceur, Barja (Aranda, 77') i Jaime. GOLS: 1-0 (5') Jordi Sánchez. 2-0 (30') Nacho del Moral. 2-1 (60') Morillas. 3-1 (69') Jordi Sánchez. ÀRBITRE: Lou Ballano (aragonès). T.G.: als locals Putxi, Javi Lara i Jordi Sánchez; i als visitants Steven, Julen i Miguel Díaz. PÚBLIC: Uns 1.700 espectadors.

LES FRASES

Hem fet un partidàs i hem estat molt superiors; en la tornada un gol ens donarà la vida
Pedro Dólera
ENTRENADOR DEL PRAT
No crec que la inexperiència hagi estat el problema, però hem comès tres errors molt greus
José Manuel Mateo
ENTRENADOR de l'OSASUNA B

La tornada, diumenge que ve a El Tajonar

Tot i que s'havia especulat amb la possibilitat de jugar el partit de tornada a El Sadar, finalment no serà així, i El Tajonar serà l'escenari del matx,
diumenge a les 12 h. Així, doncs, el conjunt entrenat per José Manuel Mateo haurà d'intentar aixecar el 3-1 aconseguit al Sagnier al camp on normalment disputa els seus partits. Tot i no jugar-se a El Sadar, però, la gespa natural d'El Tajonar serà un element contra el qual els potablava hauran de lluitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)