3a divisió FEF

futbol

Fase d'ascens a 2a B

L'Europa avança feina i empata amb gol a domicili

Fase d'ascens a 2a B. Els graciencs dominen en l'inici però pateixen al final

L'Europa va tornar de San Fernando amb la satisfacció d'haver complert una part de l'objectiu. El gol de Fran Bea dóna optimisme a l'equip gracienc per superar l'eliminatòria després d'un partit en què va dominar d'inici però va patir en els instants finals. El xut sec des de segona línia de Bea, en el minut 9, va encarrilar el partit per als escapulats, que van cedir el protagonisme i es van tancar al darrere a la recerca d'algun contraatac. Gianni va haver d'intervenir però l'equip va viure prou tranquil fins al punt de perdonar la sentència, com ara una cursa d'Abel Rita que el davanter no va poder culminar. En el tram final, la urgència del San Fernando li va donar ales i no només va obtenir el premi de l'empat si no que també va gaudir d'ocasions de Carmona i de Ceballos.

SAN FERNANDO1
EUROPA1

SAN FERNANDO: Fran, Ceballos, Amarito, Pablo Vázquez, Sergio Castillo, Herrero (Ivan, 60'), Lolo Garrido, Ñoño (Francis, 79'), Tati Maldonado (Pepe Carmona, 60'), Dani Martínez i Édgar. EUROPA: Gianni; Dot, Cano, Alberto, David López, Nils; Padilla, Uri González, Fran Bea (Àlex Fernández, 62'); Poves (Guzmán, 24') i Rita (Rovira, 77'). GOLS: Alcaraz Yañez. T.G.: als locals Dani Martínez i Amarito; als visitants Àlex Fernández ÀRBITRE: 0-1 (9') Fran Bea. 1-1 (81') Ivan.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)