3a divisió FEF

Primer objectiu, complert

Fase d'ascens a 2a B. Cap dels catalans va ser derrotat en l'anada de les eliminatòries i els dos que van jugar a domicili van tornar amb un gol a favor que els fa ser optimistes

A casa, o guanyar o no encaixar. A domicili, no perdre i marcar. Els catalans van completar el 50% de les eliminatòries per pujar amb sensacions i resultats per ser optimistes: el Prat visitarà Tajonar amb una victòria contundent (3-1), el Vilafranca no va rebre cap gol a casa (0-0) i el Gavà i l'Europa van marcar a domicili (1-1).

Més enllà de la importància del resultat, les sensacions que va mostrar el Prat en el partit d'anada indiquen que és més bon equip que el seu rival. “Hem vist un Osasuna que ha estat la meitat del que sol ser per la gran feina que hem fet. Hem estat molt superiors i la llàstima és no haver fet el quart”, explicava Pedro Dólera. “Però el resultat és una mica enganyós. Ha estat una llàstima haver rebut el gol”, reconeixia Toni Texeira. La tornada es jugarà a Tajonar, diumenge a les 12 h.

Supervivents

El Gavà també va sobreviure a un mal partit contra el Marino de Luanco. “Vam estar nerviosos i tensos, però no vam concedir gaires ocasions”, diu Àlex Cano, que va ser expulsat i no podrà jugar la tornada. “En l'acta hi diu que va ser per haver-lo aplaudit, es devia confondre perquè precisament li estava dient que ja estava, que ja callava”, admet l'assistent del gol. La Bòbila, dissabte a les 18 h, decidirà.

L'Europa també va complir l'objectiu de marcar a domicili per poder afrontar la tornada amb relativa tranquil·litat. “N'hem sortit vius. Ells han tingut un parell d'ocasions per canviar el signe del partit. En general estic content pel resultat, que ha estat el millor del partit. Vejam si a la tornada, amb el canvi de superfície i la nostra gent, passem”, comenta el tècnic, Albert Poch, preocupat per la baixa de Poves per un cop al turmell. De fet, el davanter podria perdre's més partits. La tornada serà diumenge (18 h) al Sardenya.

Al Vilafranca li va faltar la seva habitual clarividència en l'àrea rival, però el seu tècnic, Ivan Moreno, va admetre que havien fet “un dels millors partits defensius de la temporada”. “Jugant així tindrem més possibilitats en la tornada, en què un empat a gols o una victòria ens beneficia. Cal fer-ho molt bé”, hi va afegir l'entrenador. El degà penedesenc jugarà el segon partit a La Rosaleda, diumenge al migdia.

LES REACCIONS

El resultat és una mica enganyós. Una llàstima haver rebut el gol, tot i que hem fet un gran partit
Toni Texeira
capità del prat
N'hem sortit vius. En general estic content pel resultat, que ha estat el millor del partit
Albert Poch
entrenador de l'europa
Jugant així tindrem més possibilitats ja que un empat amb gols o una victòria ens beneficia
Ivan Moreno
entrenador del vilafranca
Vam estar nerviosos i tensos, però no vam concedir gaires ocasions al rival
Àlex Cano
jugador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)