3a divisió FEF

Primeres baixes a l'Olot

3a divisió. El club va anunciar que la temporada que ve no continuaran Wilfred, Ortiz, N'Diaye, Gato, Diego, Traoré i Luismi. Raset ja treballa per a la confecció d'una nova plantilla

L'Olot va anunciar ahir les set primeres baixes de jugadors que no continuaran la temporada que ve. Fa uns dies ja es va confirmar la marxa de l'entrenador, Santi Castillejo, i el descens de categoria obligarà a fer una reestructuració profunda de la plantilla, per a la qual Sergi Raset, secretari tècnic de l'Olot, ja està treballant.

De moment, l'Olot prescindeix del porter Wilfred, dels migcampistes Sergio Ortiz i Sana N'Diaye i dels davanters Gato i Diego Sánchez. En l'equip garrotxí tampoc no hi continuaran Djak Traoré i Luismi Quezada, que havien arribat a l'Olot en qualitat de cedits i que tornaran als seus club d'origen, el Girona i el Real Madrid, respectivament. En un comunicat, l'Olot donava les gràcies als jugadors que se'n van: “A tots ells, i en especial a Wilfred, que feia un parell d'anys que era al club, els agraïm l'esforç, el compromís i la professionalitat mostrada durant aquesta temporada i els desitgem molta sort en les seves noves aventures futbolístiques. A reveure! I molts èxits en el futur!”

El nou projecte

El club encara no ha anunciat altes per a la temporada que ve, però Raset avançava dimarts a aquest diari quines seran les seves línies de treball per confeccionar la plantilla: “Ens poden interessar jugadors que encara tenen contracte, i negociarem per adaptar-los a la nova categoria. La nostra idea és oferir l'oportunitat de seguir vinculats al projecte a molts jugadors compromesos i de la zona [...]. El jugador gironí i el garrotxí és molt compromès i et dóna un plus que en moments determinants és clau.”

Raset sí que va reconèixer l'interès per incorporar a l'Olot Marc Mas, amb qui ja ha tingut converses. El davanter silenc, al Peralada, ha estat aquesta temporada el màxim golejador del grup 5 de tercera, empatat a 21 gols amb Santiago Triguero (Gavà).

LA PLANTILLA

L'Olot apostarà pels jugadors de proximitat en el projecte de tercera divisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)