2a divisió FEF

Estirada d'orelles de l'Ajuntament

2a divisió B. El consistori de Sabadell respon a la crida de l'entitat arlequinada pels problemes econòmics i es compromet a formar una taula de treball. “Però no hi abocarem diners públics”, adverteix l'alcalde, Juli Fernández

L'Ajuntament de Sabadell s'ha compromès a “acompanyar” el Centre d'Esports en la seva lluita per no desaparèixer. El ple municipal va aprovar donar suport a l'entitat arlequinada amb els seus problemes econòmics però ahir va convocar una roda de premsa explicant que formarà una taula de treball i que no hi posarà diners públics, i va esbroncar l'entitat per la falta de transparència.

“És inacceptable que jo no en sabés res fins ahir a la tarda”, va manifestar la regidora d'Esports, Marisol Martínez. “Si no sabem de quina magnitud és la tragèdia, difícilment podrem posar-hi solució.” “No podem suposar, hem de basar-nos en coneixements en detall. Necessitem explicacions clares i xifres fiables sobre la taula per analitzar la situació d'emergència del Sabadell, perquè sense saber del cert quines són les dades és impossible trobar-hi una solució”, hi va afegir.

Una taula de treball

El consistori va reconèixer que no posarà ni un euro públic ni de les empreses concessionàries perquè el Sabadell ja rep 300.000 euros en concepte de “bonificacions de les instal·lacions i consums dels quals es fa càrrec l'Ajuntament”, segons va dir l'alcalde, Juli Fernández. Per això, l'Ajuntament vol formar una taula de treball amb representants de la Fundació de l'Esport, del consell del Sabadell, penyistes, l'Associació de Clubs de Futbol de la ciutat, els impulsors de la campanya #teneCESitamos, experts econòmics, un periodista local, institucions supramunicipals, tècnics de l'Ajuntament i tots els grups municipals. “Hi ha aquest compromís de donar suport a l'entitat però la responsabilitat de salvar el club és dels seus gestors”, va concloure Martínez. Els arlequinats continuen en converses, molt avançades, de trobar un inversor per sobreviure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)