2a divisió FEF

Natxo: “Hem d'anar a guanyar el partit”

Fase d'ascens a 2a A. L'entrenador diu que és necessari que l'equip s'abstregui del partit d'anada (0-3) per segellar l'ascens

Amb un partit tan rotund com el que va fer el Reus en l'anada, el perill per als roig-i-negres –si n'hi ha algun– és mental i de concentració. Ho sap el tècnic, Natxo González, que s'ha encarregat de mantenir la plantilla alerta amb vista al partit de tornada que jugaran a casa contra el Racing de Santander (0-3 en l'anada).

“Estem obligats a abstreure'ns d'aquesta eufòria. Som prou madurs per entendre que això no ens convé. Contagiar-se una mica és normal, però nosaltres ens hem de centrar a competir els 90 minuts i intentar guanyar el partit”, afirmava l'entrenador del Reus, que reconeix les dificultats que això els suposarà: “Hem d'intentar competir sense mirar el partit d'anada. Hem d'entendre que per pujar hem de guanyar. A partir del minut 45 o 60, ja veurem com estem i podrem valorar la situació. El més aconsellable és anar a guanyar el partit, perquè saps que això et dóna segur l'ascens”, va explicar el tècnic, que ha tancat els entrenaments i ha aïllat la plantilla.

Munitis no perd l'esperança

El Racing és conscient de la dificultat d'aixecar un resultat tan advers a camp contrari, però, tot i això, manté les esperances contra el Reus. “No donem per perduda l'eliminatòria encara”, va explicar el tècnic, Pedro Munitis, que reconeixia que els seus jugadors ja estan força recuperats anímicament del cop tan dur que va suposar. “Hem de donar normalitat al partit perquè volem competir fins a l'últim minut”, va admetre el tècnic del Racing.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)