3a divisió FEF

Creure-hi en l'adversitat

Gol decisiu al final. Un cop de cap de Pla (81') dóna al Gavà la classificació per a la segona fase en un partit molt disputat, amb errades defensives i, un cop més, una diana decisiva

La fe del Gavà està més que provada després de passar a la segona fase d'ascens a segona B. El conjunt de Juanma Pons s'ha passat patint tota l'eliminatòria contra el Marino de Luanco. En l'anada va resistir i va colpejar amb un gol en l'últim minut i ahir va haver d'esperar fins al final, quan semblava que ho tenia tot perdut. El partit va començar del revés per al Gavà amb una errada descomunal de la defensa, una falta d'entesa entre Cazorla i Pujol a l'àrea petita, que va posar coll amunt l'eliminatòria. La reacció local, però, va ser immediata encara que el gol va trigar 20 minuts a arribar. Les passades llargues a l'esquena de la defensa i les obertures a les bandes van funcionar tant com per monopolitzar el perill durant el primer temps. David Jiménez va xutar massa fluix davant Davo (15'), que també va aturar una rematada de cap de Raíllo (22'). Boris, aprofitant una passada en llarg mal defensada pel Marino, va tornar a aparèixer: va provocar un penal executat per Cazorla (28'). El Marino va insistir en el joc per bandes, però no va ser tan fluid com en l'anada i en tot el primer temps, a banda del gol, només va disposar d'una ocasió: Omar Sampedro (referència asturiana, amb 15 gols aquest curs) no va rematar del tot bé una pilota que Pablo li va deixar de cara.
Dos minuts inesperats
L'inici del segon temps va quedar marcat pel gol del Gavà i la reacció immediata del Marino. Raíllo, des de terra, va culminar una segona jugada procedent d'un servei de banda (52') just abans que Dani López va empatar, aprofitant, de nou, que la defensa del Gavà no va arribar a rebutjar la pilota en una falta central. El gol va destarotar els plans dels blaugrana, que van quedar tocats i no van aconseguir fluïdesa en el joc, ni tan sols amb el canvi de sistema amb dos centrals. El Marino, a mesura que passaven els minuts, s'anava tancant i anava perdent temps. Però en una falta lateral, Alex Pla va rematar sol al primer pal la centrada de David Jiménez i va donar el gol de la victòria i la classificació al seu equip. El segon millor català tornarà a ser en el sorteig –cal veure si dilluns o dimarts finalment– a Las Rozas.

GAVÀ3
MARINO2

GAVÀ: Alcaraz; Pujol, Cazorla, Pla; David, Iu Ranera (Joel, 65'), Niko Kata (Iglesias, 70'), Escoruela; Fortià (Marco, 86'); Raíllo i Boris. MARINO DE LUANCO: Davo; Pablo Suárez, Samuel Baños (Álvaro, 87'), Boris, Guaya; Geni, Roberto Suárez (Espolita, 76'); Riki (Góngora, 82'), Pablo Hernández, Dani López; i Omar Sampedro. GOLS: 0-1 (7') Pablo Hernández. 1-1 (28') Cazorla. 2-1 (51') Raíllo. 2-2 (52') Dani López. 3-2 (81') Pla. ÀRBITRE: Moreno Navarro (comitè valencià). T.G.: al local Cazorla; als visitants Geni, Dani López, Roberto Suárez i Omar. T.V.: al tècnic local Juanma Pons (85') per vermella directa.
Són un equip molt experimentat però nosaltres hi hem posat entrega i fe i ho hem aconseguit
Dani Iglesias
central del gavà
Ells són un equip físicament molt poderós però qui ho ha posat tot hem estat nosaltres
Juanma Pons
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)