Ensopegada a la primera

Fase d'ascens a 2a B. L'Europa, incapaç de mantenir el bon to defensiu del partit d'anada, torna a caure en la primera eliminatòria tot i avançar-se només començar

L'escull de la primera fase va tornar a ser insalvable per a l'Europa, que ahir va caure eliminat a casa després d'una dolorosa derrota. Els graciencs van sortir molt endollats a l'inici del partit, empentats per les gairebé 3.000 persones que hi havia al Nou Sardenya. En el minut 6, Cano va aprofitar una entrada pel cantó dret de l'àrea per creuar la pilota fins al fons de la xarxa. Un esclat d'alegria local que va durar només dos minuts, fins que Iván, en un córner, va caçar la pilota al segon pal per empatar. Amb l'1-1 el partit es va calmar i el nombre d'ocasions de gol va disminuir. Abans del descans, Rita i Cano van estar molt a prop del gol, però no va ser fins a la segona meitat que l'Europa va recuperar la possessió malgrat la falta de referències clares a dalt. Ho va provar a pilota aturada però no només no ho va aconseguir, sinó que va encaixar el gol de Ñoño aprofitant una pilota tova de Dot a Gianni. Els graciencs necessitaven dues dianes i el recent entrat Montoro va fer somiar amb un golàs des de la frontal. Però en el contraatac, Dani Martínez va sentenciar.

EUROPA2 (1)
S. FERNANDO3 (1)

EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Cano, David López, Nils, Uri, Padilla (Àlex Fernández, 70'), Fran Bea (Montoro, 68'), Rovira i Abel Rita. SAN FERNANDO: Fran, Sergio Ceballos, Amarito, Castillo, Vázquez, Lolo (Gabi, 84'), Carmona (Carlitos, 68'), Dani Martínez, Ñoño, Édgar i Iván (Oliva, 75'). ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Als locals David López i Dot, i als visitants Édgar, Iván i Amarito. GOLS: 1-0 (7') Cano. 1-1 (9') Iván. 1-2 (67') Ñoño. 2-2 (70') Montoro. 2-3 (85') Dani Martínez. PÚBLIC: 2.700 espectadors