2a divisió FEF

futbol

segona divisió b

La durabilitat del Lleida

Fase d'ascens a 2a A. Els blaus es van desfer del favorit, cosa que no havien fet en tot el curs ni contra el Reus, el Vila-real ni l'Hèrcules

El Lleida va superar la primera eliminatòria d'ascens desfent-se del favorit, el Barakaldo, que tot just arribava d'una patacada per no haver acabat com a primer classificat en la lliga regular. Aquest cop, el conjunt blau va superar les dificultats que havia experimentat contra equips superiors a ell durant tota la temporada.

En la lliga regular, els blaus no van ser capaços de derrotar els tres primers classificats del grup tercer: el Reus, el Vila-real B i l'Hèrcules. “El Barakaldo és un equipàs. El partit l'esperàvem d'aquesta manera i estem molt satisfets del global en l'eliminatòria”, explicava el tècnic Idiakez després d'acabar la tornada. “Ha estat un gran adversari. Cal felicitar-los perquè han fet dos partits molt complets”, admetia el tècnic del Barakaldo, David Movilla.

Possibles rivals

La primera eliminatòria de la fase d'ascens va ser una trituradora de favorits, ja que cap segon classificat va passar de fase. D'aquesta manera, al Lleida li poden tocar en el sorteig els primers classificats (el Racing o el Madrid Castella) o un tercer (el Sevilla Atlético). L'Hèrcules, tercer classificat en el grup 3 no pot tocar, perquè el sorteig evita, de moment, que rivals del mateix grup s'enfrontin entre ells. En cap cas, el conjunt blau aspira a tenir la tornada a casa, perquè no jugarà contra cap quart classificat. El sorteig se celebrarà avui (12 h) a la seu de la FEF. “A hores d'ara no hi ha cap equip dolent, és impossible”, va dir Idiakez. “No hem de perdre la nostra essència, hem de continuar en la mateixa línia de joc”, relatava Urko Arroyo. La intenció del club és jugar l'anada el diumenge al Camp d'Esports de Lleida.

LES REACCIONS

Estem molt satisfets del global de l'eliminatòria. El Barakaldo és un equipàs
Imanol Idiakez
entrenador del lleida
Ara no hem de perdre la nostra essència, hem de continuar en la mateixa línia de joc
Urko Arroyo
atacant del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)