2a divisió FEF

futbol

Fase d'ascens a segona A

El Madrid i, enmig, un adéu

Fase d'ascens a 2a A. El filial blanc serà el proper rival del conjunt blau, que ahir també va conèixer que Imanol Idiakez no continuarà a l'equip el curs que ve perquè marxa a entrenar a Xipre

Amb puntual coincidència, es va conèixer qui era el rival del Lleida Esportiu en la segona fase per pujar a segona A, el Madrid Castella, i l'adéu d'Imanol Idiakez en acabar el curs. L'inoportú comunicat de l'AEK Larnaka, que anunciava un acord per dos anys a partir de quan acabés aquesta temporada, i del qual es va fer ressò l'agència de representació del mateix Idiakez, va agafar tothom desprevingut. Només dos dies després de la classificació i amb l'entitat blava en estat d'eufòria per la classificació derrotant el Barakaldo, el Lleida va rebre la notícia.

El Lleida tenia un 66% de possibilitats que li toqués un campió rebotat de l'eliminatòria entre primers classificats. El conjunt blau s'enfrontarà amb el Real Madrid Castella en un mal moment per als blancs, després del cop dur que va suposar quedar-se fora de l'eliminatòria de campions contra l'UCAM Múrcia. “Tots eren uns equipassos, així que estem contents perquè això vol dir que estem encara vius en la lluita”, deia l'atacant Julen Colinas. Els blaus es van desfer del segon classificat del grup 2, el Barakaldo, i ara ho hauran de fer del campió per passar a la tercera i decisiva eliminatòria. “És un equip amb gol, espurna i velocitat a dalt. Són joves, per tant, van en moto, però d'altra banda defensivament poden cometre moltes imprudències. Són més novells i aquí hem d'aprofitar”, explicava. El partit d'anada es jugarà el diumenge a les 18.30 h al Camp d'Esports.

L'anunci, per part de l'AEK Larnaka, del fitxatge del tècnic Idiakez quan acabi aquesta temporada i per als dos propers cursos no va caure gaire bé en l'entitat. “El club no farà cap valoració sobre el fitxatge d'Idiakez per un altre equip”, va dir el president Albert Esteve que, això sí, va palesar el seu enuig sobretot pel moment en què s'ha produït, enmig d'una eliminatòria decisiva per al futur de l'entitat: “Només vull dir que si el club hagués anunciat un nou entrenador en aquestes dates, ens haurien dit que ens hem equivocat”, va admetre.

LES REACCIONS

Tots eren uns equipassos, així que estem contents perquè això vol dir que estem encara vius en la lluita
Si el club hagués anunciat un nou entrenador ara, ens haurien dit que ens hem equivocat
Albert Esteve
president del lleida
És un equip amb espurna, però que defensivament poden cometre errades
Julen Colinas
atacant del lleida

Les presses de l'AEK Larnaka per anunciar el tècnic

L'AEK Larnaka de Xipre va destapar la caixa dels trons en anunciar, coincidint amb el sorteig de la segona eliminatòria d'ascens, el fitxatge de l'entrenador Imanol Idiakez. El conjunt xipriota tenia certa pressa per fer l'anunci, perquè demà ja es comença a entrenar per a la temporada 2016/17. El fet que jugui la primera eliminatòria de l'Europa League, a final del mes de juny, ha accelerat tota la planificació. De fet, fa alguns dies també es va anunciar el fitxatge d'Antonio Hidalgo com a entrenador ajudant. Hidalgo, doncs, haurà de començar dirigint l'equip sol, perquè l'AEK està a l'expectativa que Idiakez acabi aquesta temporada tan convulsa al Camp d'Esports. El tècnic s'ha passat molts mesos sense cobrar i sotmès a moltes pressions per part de la presidència, que el va titllar de desagraït quan es va posar del costat de la plantilla en els impagaments d'aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)