Girona

De moment, una trentena de valents

Caravana a Ponferrada. El Girona tanca avui les inscripcions per als aficionats que volen ser a El Toralín

La caravana del Girona a Ponferrada no tindrà la llargada que el club de Montilivi hauria desitjat, però era previsible, perquè el desplaçament és desagraït i feixuc, amb 2.000 quilòmetres per carretera en dues nits.

En el primer i penúltim dia d'inscripcions –els aficionats tenen temps fins avui a les set de la tarda per apuntar-se al viatge–, una trentena d'aficionats s'han animat a fer el llarg trajecte per ser al costat del Girona en el partit clau per accedir a la fase d'ascens a primera divisió. El club espera que avui se n'apuntin més i omplir un autocar. Aspirar a fer-ne un segon és una utopia. Per 65 euros, el club ofereix el desplaçament, l'entrada a El Toralín i una bandera del Girona.

Ple a vessar

No serà, evidentment, per la contribució del Girona, però El Toralín s'omplirà de gom a gom aquest dissabte. La Ponferradina va anunciar ahir que ja havia repartit –regalat– les 3.294 entrades que posava a disposició dels seus abonats perquè anessin al camp amb familiars i amics. Les grades del camp de la Ponferradina, amb capacitat per a uns 8.400 espectadors, faran goig. Serà, de llarg, la millor entrada de la temporada, tot i que en el darrer partit contra l'Albacete ja hi van haver 5.704 espectadors i en l'anterior, contra el Lugo, 6.315. En les últimes jornades i a mesura que ha anat avançant la competició, l'increment d'espectadors a El Toralín ha estat notable, ja que en la primera volta la mitjana superava de ben poc els 4.000 aficionats. Dissabte, més del doble.

DE GOM A GOM

La Ponferradina anuncia que s'han repartit totes les entrades i que el ple serà absolut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)