Girona

Estimulats per la història

La plantilla del Girona rep, a 48 hores del duel clau a Ponferrada, l'impuls i el suport d'un grapat d'exjugadors, exentrenadors i expresidents de l'entitat, en l'acte de cloenda del 85è aniversari del club

Engalanats per a l'ocasió, els jugadors del Girona van participar de manera activa, just 48 hores abans del duel a Ponferrada que determinarà si pot lluitar per l'ascens a primera, en l'acte de cloenda del 85è aniversari del club. El Girona va voler programar un esdeveniment d'alçada i va citar una àmplia representació d'exjugadors, exentrenadors i expresidents. La festa, emotiva, va concentrar prop de 400 persones al Mas Marroch.

“Ens emociona haver reunit en un mateix espai tanta gent que és història amb majúscules del Girona”, va dir el president, Delfí Geli, en el discurs de benvinguda. Geli va demanar als expresidents, exentrenadors i exjugadors que siguin “els millors ambaixadors” per estendre el sentiment per al Girona. I va posar com a exemple “del que volem per al club” l'actitud que l'equip ha mostrat aquesta temporada. Al discurs del president, el va seguir un documental sobre la història del Girona, amb nombrosos testimonis.

“Cada any, ho hauríem de fer, això. O cada quinze dies, potser”, va dir Xavi Agustí en la primera conversa que el periodista Francesc Carcassés va mantenir amb els protagonistes, juntament amb Barto Pagès. “L'any passat va faltar una mica de vista”, va dir Agustí. La segona va reunir l'escriptor Josep Maria Fonalleras i el periodista Jordi Bosch. Tots dos van reviure records i anècdotes al voltant del Girona.

L'última entrevista doble va tenir com a protagonistes Pablo Machín i Eloi Amagat. “Qualsevol nen que anava a veure el Girona a Montilivi tenia el somni de jugar allà, i ho he aconseguit”, va dir Eloi Amagat, que ja formava part de l'equip durant el 75è aniversari. “Estem davant d'una oportunitat importantíssima i sóc dels que pensen que el tercer play-off pot ser el bo”, va manifestar. El tècnic s'hi va afegir i, davant de tot l'auditori, va transmetre un missatge ambiciós i optimista: “Fent el que hem fet fins ara, el més normal és que guanyem i puguem lluitar per l'ascens. El futbol ens en deu una.”

Insígnia als expresidents

El Girona va aprofitar la cloenda del 85è aniversari per fer un homenatge als expresidents del Girona. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el secretari general d'Esports de la Generalitat, Gerard Figueras, van ajudar Delfí Geli a entregar la insígnia d'or del club a Narcís Codina, Jordi Geli, Miquel Mascort, Carles Teixidor, Antoni Madeo, Josep Poch, Jordi Roche, Narcís Roche, Josep Gusó, Ramon Vilaró, Joaquim Boadas i Francesc Rebled.

REACCIONS

El dissabte tenen un partit molt difícil, però crec que se'n sortiran i que el rival serà el Saragossa
Joan F. Ferrer, ‘Rubi'
exentrenador

EL PRESIDENT

Després del que va passar el curs passat, sembla que l'equip torna a estar preparat. A veure com acaba
Isidre Sala
exjugador
Geli va demanar als protagonistes ser “els millors ambaixadors” del Girona
“Fent el que hem fet, el més normal és que guanyem. El futbol ens en deu una”

PABLO MACHÍN

Aquest curs el Girona ha anat de menys a més i arriba al tram decisiu en el seu millor moment
Manel Pagès
exjugador
Els he seguit des d'Alemany. Esperem que ara tinguem el punt de sort que va faltar l'any passat
Domènec Torrent
exentrenador
El curs passat no va poder ser i ara potser sí que serà l'any de l'ascens, i si no, el pròxim
Xavi Agustí
exentrenador
Quan véns del darrere tot sembla anar més rodat. Si fan el ‘play-off' crec que poden pujar
Alfons Muñoz
exentrenador
Si no és aquest any serà el següent. El president de la Ponfe està animat, però també preocupat
Ramon Vilaró
expresident
Hem de tenir confiança i estar orgullosos d'aquest equip. Els veig amb molt de futur
Javi García
exjugador
Sóc molt optimista, és important venir del darrere, i el Girona està en una dinàmica positiva
Manu Muñoz
exjugador
Ha estat una trobada fantàstica, és una llàstima que no s'hagi fet una cosa així abans
Narcís Codina
expresident
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)