2a divisió A

Alegria compartida

Reus. L'equip roig-i-negre celebra l'ascens amb l'afició pels carrers de la ciutat i des del balcó de l'ajuntament

El Reus va compartir ahir amb la seva ciutat la fita històrica de l'ascens a segona A. L'ofrena a la Misericòrdia, una rua pels carrers del centre i els parlaments des del balcó de l'ajuntament van centrar la festa, que va donar continuïtat a l'eufòria encetada després de la victòria contra el Racing, diumenge passat a la tarda.

Els actes festius van començar a les vuit del vespre al santuari de la Misericòrdia, on els jugadors, els tècnics i els directius del club roig-i-negre van oferir l'ascens a la patrona de la ciutat. Ja hi van arribar amb el bus destapat amb el qual, després d'aquest primer acte, van iniciar una rua pels carrers del centre de Reus, des de la plaça dels Nens de les Oques fins a la plaça Prim, amb la presència d'entitats de la ciutat, d'elements festius del seguici i de batucada. Els jugadors van fer a peu el recorregut entre la plaça Prim i la plaça del Mercadal, enmig d'una gran presència d'aficionats. Si bé en els primers trams de la rua no hi havia gaire gent, a mesura que la comitiva es va anar apropant al centre l'expectació va anar creixent, i a la plaça Prim ja es va viure un gran ambient que va augmentar a la plaça del Mercadal. El color roig-i-negre i els crits i els càntics a favor de l'equip reusenc van envair el rovell de l'ou de la capital del Baix Camp. Els Xiquets de Reus no van faltar a la cita i van aixecar alguns pilars en homenatge als jugadors roig-i-negres.

L'ajuntament va ser l'escenari del moment més esperat per als aficionats, la dedicatòria, des del balcó del consistori, de l'èxit a tota la ciutat. Abans la directiva del club roig-i-negre, encapçalada pel president, Xavier Llastarri, i el màxim accionista, Joan Oliver, va regalar una samarreta de l'equip a l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer. Ja al balcó, l'equip, amb un to distès, amb bromes i més càntics, va agrair el suport dels aficionats durant una temporada complicada però amb un gran final, el primer ascens al futbol professional.

El partit al camp de l'UCAM serà dimecres

Els jugadors del Reus han de sobreposar-se a la ressaca per les celebracions d'aquests dies perquè diumenge tenen el partit d'anada de l'eliminatòria que determinarà el campió absolut de segona B, contra l'UCAM de Múrcia, l'altre equip que ha pujat a segona A en l'eliminatòria directa. El duel es disputarà a Reus a les dotze del migdia. Tres dies després, dimecres a les vuit del vespre, hi haurà la tornada a La Condomina. L'avançament del segon duel demostra que els dos equips tenen més ganes de començar les vacances que de disputar una eliminatòria que veuen com una nosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)