2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Promoesport s'interessa per adquirir el Sabadell

2a divisió B. L'empresa de representació de jugadors podria ser la taula de salvació de l'entitat arlequinada, molt afectada pels deutes

El Sabadell té diverses possibles solucions a la preocupant situació econòmica que l'ha dut a plantejar-se la desaparició. Una d'aquestes és l'empresa de representació de futbolistes Promoesport, que s'ha interessat per adquirir el paquet majoritari d'accions de l'entitat arlequinada, segons va informar Ràdio Sabadell. L'interès, treballat des de fa alguns mesos, podria tenir les seves hores decisives en el desenllaç de la segona A, ja que l'ascens del Nàstic donaria més opcions a l'empresa a adquirir el paquet majoritari.

Els contactes entre el Sabadell i Promoesport es van iniciar fa alguns mesos, quan l'entitat va veure complicada l'entrada de BoYang Investment com a màxim accionista. El club ha anat treballant diverses possibilitats, entre les quals també hi ha un grup xinès que no té res a veure amb BoYang: en aquest cas, el Sabadell espera una resposta a la contraoferta presentada fa alguns dies.

Promoesport està molt interessat a repetir la jugada que tan bé li ha sortit amb el Nàstic. L'empresa fundada i dirigida per l'afamat agent Rodri va entrar al club grana el 2013 amb una inversió entre mig milió i un milió d'euros. El Sabadell ara mateix necessitaria més líquid (cap a 2 milions d'euros) però, a canvi, aconseguiria la majoria d'accions, un fet que al Nàstic no és possible, ja que en controla un 25% i l'Ajuntament és l'accionista majoritari (30%), seguit de Josep Maria Andreu (25%).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)