2a divisió FEF

El Lleida, a seguir fent camí tot i les distraccions

Fase d'ascens a 2a A. Els blaus reben el Madrid B en l'anada de la segona eliminatòria de la promoció la setmana en què s'ha anunciat l'adéu d'Idiakez

Passat l'escull de la primera eliminatòria contra el Barakaldo, el Lleida continua el camí cap a segona divisió amb el Madrid Castella com a proper obstacle. Un filial madridista que arriba després de perdre contra l'UCAM Múrcia en l'eliminatòria dels campions, però que ha despertat la il·lusió entre la parròquia blava: ahir ja s'havien venut unes 12.000 entrades.

“Es preveu un ple al Camp d'Esports; és molt bona notícia per al present i per al futur del Lleida”,
va afirmar en roda de premsa Idiakez, just la setmana en què es va anunciar la seva marxa a l'AEK Larnaka. El tècnic basc, però, va voler deixar clar que donaria “el màxim fins al final” per intentar deixar l'equip a divisió de plata. I per aconseguir-ho, el primer pas caldrà fer-lo avui al Camp d'Esports. Amb les baixes de Manu Onwu i Mia Guasch, per lesió, els de la Terra Ferma intentaran obtenir un bon resultat en el partit d'anada per, com en la primera eliminatòria, afrontar amb avantatge el partit de tornada a la ciutat esportiva Alfredo Di Stéfano.

“Espero trobar un equip que intentarà dominar el partit i que té jugadors amb nivell per pujar de categoria”, va afegir Idiakez sobre el seu rival, que arriba sense baixes i amb jugadors joves però de molt nivell. Sense anar més lluny, Borja Mayoral i Odegaard –debutants ja amb el primer equip– i Mariano –exjugador del Badalona– formaran molt probablement la línia d'atac del filial madridista. “Anem a Lleida amb les idees molt clares i sense cap mena de dubte: afrontem el partit amb molta
il·lusió”, va dir l'entrenador Luis Miguel Ramis. El tècnic català del Madrid va deixar clar que el seu equip està ja totalment recuperat de la derrota contra l'UCAM Múrcia i que afronta el duel amb la idea de “portar la iniciativa i ser un equip que busqui la porteria rival”.

LA PRÈVIA

Espero trobar un equip que intentarà dominar el partit i que té jugadors per pujar de categoria
Imanol Idiakez
entrenador del lleida
Anem a Lleida amb les idees molt clares i sense dubtes; afrontem el partit amb molta il·lusió
Luis Miguel Ramis
ENTRENADOR DEL MADRID B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)