2a divisió FEF

Empat en un duel descafeïnat

Campions de 2a B. El Reus i l'UCAM, ja ascendits, han signat les taules en un duel avorrit i amb poc ambient a la graderia

Era un duel que feia nosa i els jugadors d'ambdós equips ho van deixar clar; en un partit sense tensió i amb un ambient que res tenia veure amb el d'una setmana enrere, el 0-0 va ser inamovible. Tal era la manca d'intensitat, que la primera falta no va arribar fins al 17'. Les ocasions també eren escasses, amb Fernando com a reusenc més actiu. En la represa, l'UCAM va estirar línies però el 0-0 no es va moure.

REUS0
UCAM MÚRCIA0

REUS: Édgar Badia, Cassamá, Olmo, Moyano, Marín, Rafa García, Ramon Folch (López Garai, 82'), Ricardo, Vitor, Alex Colorado (Óscar Rico, 75') i Fernando (Edgar Hernández, 67'). UCAM MÚRCIA: Biel Ribas, Tekio, Pol Bueso, Marcelo, Góngora, César Remón, Josan, Julio de Dios (Ángel Robles, 77'), Nono (Isi Ros, 69'), Nono II (Iván Aguilar, 69') i Pallarés. GOLS: Cap. ÀRBITRE: Caparrós Hernández. T.G.: al local Olmo; i als visitants Isi i Ivan Aguilar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.