Girona

El Còrdova encareix el viatge

Desplaçament. El club andalús posa pels núvols el preu de l'entrada per a l'afició visitant (40 euros) i incrementa el cost del desplaçament en autocar dels aficionats que vulguin viatjar a Còrdova (90 euros)

Tot i que hi ha gairebé un miler de quilòmetres entre Girona i Còrdova, i que serà un partit d'anada, el club de Montilivi ha decidit organitzar un autocar per als aficionats que s'engresquin a ser dijous a El Arcángel. L'organització del viatge, això sí, està condicionada a un mínim d'inscripcions. I el Còrdova no ho posa gaire fàcil, perquè ha decidit fixar un preu molt alt (40 euros) per a la zona reservada a l'afició visitant. El viatge surt per 90 euros, dels quals 50 són per a l'autobús. Si s'acaba fent, l'autocar sortirà de Montilivi dimecres al vespre (22 h) i tornarà després del partit de dijous a El Arcángel. Els aficionats tenen temps fins avui (19 h) per inscriure's al viatge.

La zona reservada a l'afició visitant a l'estadi del Còrdova té uns 400 seients i, òbviament, el Girona no els omplirà ni de bon tros. La decisió del club andalús de fixar un preu tan elevat obre la porta al Girona a fer caixa per al partit de tornada. Si fixa el mateix preu, que seria raonable, tot indica que hi haurà més afició visitant que en el partit de dijous, per la capacitat de mobilització dels andalusos i perquè és el partit definitiu de l'eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)