Girona

“El Girona no ens espanta, l'eliminatòria està al 50%”

José Luis Oltra Entrenador del Còrdova

El Còrdova també va fer ahir l'últim entrenament abans de rebre el Girona a El Arcángel. Després de la sessió, el seu tècnic, José Luis Oltra, va oferir la roda de premsa prèvia a l'enfrontament i va mostrar-se confiat que el seu equip arriba a la primera eliminatòria d'ascens en bones condicions. “En aquest esprint final de lliga hem jugat i competit bé. Ara hem de ser nosaltres mateixos, donar la millor versió possible i superar el rival, el Girona, que no ens espanta. Crec que l'eliminatòria està al 50%”, va explicar Oltra, que va criticar el sistema de competició de segona A, que ha provocat que el Còrdova no pugui disposar del seu millor jugador, el davanter Florin Andone, que està convocat per Romania per jugar l'Eurocopa: “Si no ho dic em mossego i m'enverino. De les lligues europees som l'única de les importants que continuem en competició, a Anglaterra hi ha 24 equips i ja han acabat, i és tan fàcil com jugar cada dos mesos un partit entre setmana i no arribar al tram decisiu jugant quatre partits en 12 dies, cosa que no et dóna temps per recuperar-te i organitzar els partits. Sóc defensor del play-off, és bo per a la competició i l'emoció, però cal acabar abans, no et pots jugar el més important en quatre dies. I, pel tema dels internacionals, ens pot afectar a nosaltres amb Florin o al Nàstic amb Aburjania, no és correcte.”

Sobre el Girona, el tècnic valencià en va elogiar la solidesa, al mateix temps que va voler destacar el fet que després del d'avui encara quedarà un partit de tornada a Montilivi diumenge. “És un partit de 180 minuts, no de 90. No té gaire importància que hàgim guanyat el Girona en els dos partits de lliga, no descobriré les seves virtuts, però és un equip que té automatitzada la manera de jugar amb tres centrals, que ha anat de menys a més i que ara té un estat d'ànim i de confiança bo, són organitzats, encaixen poc, tenen velocitat i pilota aturada i davanters i gent amb arribada de nivell. Arriben d'una manera molt diferent al play-off respecte a l'any passat”, va concloure José Luis Oltra.

Markovic es trenca

El Còrdova va tenir una mala notícia en l'entrenament d'ahir, i és que el mitjapunta serbi Sasa Markovic es va trencar els lligaments encreuats del genoll i, evidentment, serà baixa en l'eliminatòria contra el Girona. Tampoc és segur que pugui jugar el partit d'anada Pedro Ríos, que fa uns dies que té un procés febril. L'extrem va entrar finalment en una llista de dinou convocats, però serà dubte fins a última hora. En contrapartida, el davanter Xisco sembla que s'ha recuperat de les molèsties físiques que arrossegava i estarà disponible.

LA PRÈVIA

Arribem bé i ara hem de ser nosaltres mateixos i donar la nostra millor versió. Hem de tenir clar que és un partit de 180 minuts, no de 90

UNA BAIXA MÉS

A més de Florin, el Còrdova perd Sasa Markovic, lesionat de gravetat
El Girona ha anat de menys a més al llarg del curs i ara té un estat d'anim i de confiança bo
José Luis Oltra
entrenador del còrdova
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)