2a divisió FEF

El Lleida, en tensió pensant en la tornada

Fase d'ascens a 2a A. La plantilla és molt conscient que el Castella l'assetjarà com en l'anada i que caldrà mantenir el bon llistó defensiu

El Lleida va tornar ahir als entrenaments pensant en el partit de dissabte a Valdebebas (18 h), on intentarà fer vàlid l'1-0 de l'anada. La plantilla és molt conscient que tocarà saber sofrir, tal com explica Óscar Rubio. “Tot i el triomf, no ens podem relaxar”, va dir el lateral, que analitza quina és la recepta que cal aplicar: “Hem de fer el nostre joc i tenir les idees molt clares, perquè el Castella sortirà a totes, com en la primera part aquí.” Julen Colinas, per la seva banda, remarca el valor de fer algun gol: “Sabem que el Madrid és molt bo en atac i que s'hi abocarà, però també és una mica vulnerable al darrere i ho hem de mirar d'aprofitar. Cal que defensem tant bé con fins ara i que mirem de marcar, ja que llavors haurien de fer tres gols.” Per a aquesta cita, Imanol Idiakez té els dubtes seriosos de Toño Vázquez i Manu Onwu, tocats físicament, i la baixa de Mia Guasch.

D'altra banda, l'equip estarà acompanyat de 300 aficionats, ja que ahir el Lleida va esgotar totes les entrades que el club blanc li havia cedit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)