2a divisió FEF

El Llagostera i Palamós finalment s'entenen

2a divisió B. El conjunt blaugrana tornarà a jugar per tercer curs seguit a l'estadi Palamós-Costa Brava després de renegociar les noves condicions

El Llagostera i l'Ajuntament de Palamós van tornar a entendre's després de renegociar les noves condicions del contracte que els va unir les dues temporades anteriors. Amb el conjunt llagosterenc a segona B, les xifres del vincle quedaven del tot obsoletes i inabastables per a l'entitat presidida per Isabel Tarragó. De fet, els blaugrana han tibat i pressionat per extreure el major benefici possible en el nou contracte, i finalment les dues parts, gairebé condemnades a entendre's, han confirmat l'acord. El Llagostera jugarà per tercera temporada consecutiva com a local a l'estadi Palamós-Costa Brava, un camp que seguirà compartint amb l'equip de la vila, el Palamós, de tercera divisió: “Estem molt contents amb l'acord a què hem arribat amb l'Ajuntament, un acord beneficiós per a les dues parts”, explica la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, que agraeix a l'ens municipal les facilitats per arribar a l'entesa: “És evident que no podíem mantenir les mateixes quantitats econòmiques i l'Ajuntament n'ha estat conscient en tot moment.”

El Llagostera s'ocuparà de les taxes d'ocupació estipulades en les ordenances municipals així com d'una part del manteniment de les instal·lacions, tot i que l'Ajuntament es compromet a realitzar alguna tasca de neteja –s'haurà de renegociar el conveni amb Royalverd pel tractament de la gespa.

Amb les condicions clares amb l'Ajuntament de Palamós i l'alcalde, Lluís Puig, el Llagostera també s'ha hagut de posar d'acord amb el Palamós CF. El club palamosí havia acabat qualsevol conveni amb els llagosterencs –amb l'Ajuntament es va firmar per cinc anys, però amb l'entitat esportiva, només per dos– i el seu president, Joan Pau Pérez, s'ha hagut de conformar amb la gestió dels bars de l'estadi –les tanques publicitàries les gestionarà el Llagostera– i una aportació econòmica encara per estipular.

LES REACCIONS

Estem molt contents amb l'acord a què hem arribat amb l'Ajuntament de Palamós, un acord beneficiós per a les dues parts
No podíem mantenir les mateixes quantitats de diners i l'Ajuntament n'ha estat conscient
Isabel Tarragó
Presidenta del llagostera

Rescissió per al lateral Álex Cruz i confirmació de l'adéu de Jordi López

El Llagostera va arribar a un acord mutu per rescindir el contracte al lateral esquerre Álex Cruz. Amb la rescissió d'Enric Pi, l'andalús va arribar a la plantilla llagosterenca en l'obertura del mercat d'hivern passat per aportar competència a Samu de los Reyes, fins llavors l'únic lateral esquerre de la plantilla dirigida per Oriol Alsina. Cruz, que va arribar procedent del Toledo (del grup 2 de segona B), ha disputat cinc partits amb el conjunt llagosterenc acumulant 374 minuts de joc. D'altra banda, el club va donar les gràcies al migcampista Jordi López, que després de tres temporades en el Llagostera no continuarà. López ha tingut un paper testimonial durant el curs –cinc partits de lliga i 134 minuts de joc– però va poder acomiadar-se amb un gol en l'últim matx contra el Saragossa (6-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)