2a divisió FEF

Futbol

Fase d'ascens a Segona A

Ara toca rematar-ho

Fase d'ascens a 2a A. El Lleida visita el Madrid Castella amb la consigna d'aguantar el previsible setge ofensiu dels blancs i fer bo l'1-0 de l'anada

El somni de tornar al futbol professional va prenent forma a Lleida. La capital del Segrià està molt engrescada amb l'equip, tal com va quedar palès amb el ple històric de 13.500 espectadors al Camp d'Esports de diumenge passat. Tot allò va ajudar a fer que els homes d'Imanol Idiakez aconseguissin un gran resultat amb vista a la tornada. I és que l'1-0 és la millor victòria per la mínima possible. A més, s'ha de donar molt de valor al fet de no rebre gols, ja que el filial blanc va tenir moments de joc excelsos en què va topar amb un mur: el porter Iván Crespo.

Ara, però, toca pensar en la cita d'avui. El precedent de fa sis dies és molt vàlid, ja que és molt previsible que el Madrid Castella surti a cruspir-se el Lleida. Els minuts de joc en què els de Luis Miguel Ramis van ser un vendaval ofensiu es repetiran a l'estadi Alfredo Di Stéfano i els blaus han d'estar preparats per suportar aquesta pressió com van fer una setmana enrere al Camp d'Esports. Aquesta és la consigna principal, però no l'única. I és que l'equip d'Imanol Idiakez ja ha demostrat aquesta campanya que no és un bloc amb un sol registre. Fer només una cosa no està en l'ADN del Lleida i, a més, seria un error. La plantilla ho té clar. Així, més enllà de protegir-se de les envestides del filial blanc, l'altra consigna és buscar un gol. Si l'equip de la Terra Ferma marca, obligaria el Castella a fer tres dianes, una fita que, tenint en compte els números dels blaus en defensa els últims mesos, és molt complicada.

Toño i Manu, dubte

Imanol Idiakez està rumiant tota la setmana com plantejar el partit, tot i que té el punt de partida de l'anada. “Espero un matx similar al de diumenge passat. Llavors vam patir en el primer temps però hauríem pogut matar en el segon”, va dir l'entrenador basc, que confia en la qualitat dels seus homes: “El rival és un equip molt bo, però se'l pot guanyar, ja que nosaltres també ho som.” El tècnic, en tot cas, tindrà els dubtes fins a última hora del central Toño Vázquez i del davanter Manu Onwu.

El tècnic del Madrid, Luis Miguel Ramis, per la seva banda, afronta el matx amb tots els seus homes disponibles després que el jutge de competició retirés la segona groga a Salto. A Valdebebas també es respira optimisme: “Arribem bé i som forts a casa. Serà complicat, però estem capacitats per remuntar”, va afirmar ahir Ramis, un missatge en la línia del que han repetit els seus jugadors.

L'AVANTMATX

El Castella és un equip molt bo, però se'l pot guanyar, ja que nosaltres també ho som
Imanol Idiakez
ENTRENADOR DEL LLEIDA
Arribem bé i som potents a casa. Serà complicat, però estem capacitats per remuntar
Luis Miguel Ramis
ENTRENADOR DEL CASTELLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)