2a divisió FEF

futbol

Fase d'ascens a 2a A

La moral pels núvols

Fase d'ascens a segona A. La contundència de la victòria contra el Madrid B, un rival d'altura, dóna força al Lleida per afrontar l'última eliminatòria contra el Sevilla Atlético

El global de l'eliminatòria contra el Madrid B (0-4) demostra quin és l'estat de forma del Lleida en aquest punt de la temporada, a dos partits de l'ascens. El conjunt blau arriba a la fase final per pujar de categoria amb la moral pels núvols gràcies a haver batut dos favorits: el Barakaldo i el filial blanc.

“Hem tornat a demostrar que som un equip amb totes les lletres”, va dir Idiakez en finalitzar l'enfrontament contra el Madrid. “El mèrit és enorme perquè un equip com el Madrid ha fet molt poc en tota l'eliminatòria. Excepte la primera mitja hora del partit d'anada no ens han fet cap ocasió”, va explicar el tècnic, que afirma sentir-se orgullós dels seus jugadors: “Passi el que passi, aquest equip sempre tindrà un lloc al meu cor.” Un dels objectius del tècnic per a l'última fase, doncs, és controlar l'excés de confiança que han donat aquests resultats: “D'eufòria no n'hi ha. El que esperem i desitgem és que aquesta eufòria hi sigui després de la tercera eliminatòria. Hi ha dos adjectius que ens defineixen: humilitat i ambició.” El capità Pau Bosch es va expressar en els mateixos termes: “La confiança que tenim és gran però sabem que no som invencibles. Per tant, hem de mantenir la humilitat, que, de moment, ens està portant a l'èxit.”

El Sevilla Atlético, rival

L'últim escull que separa el Lleida de pujar a segona A és el Sevilla Atlético, que dissabte va empatar a zero contra el Logroñés havent guanyat (0-1) en el partit d'anada. “No vull pensar que ja hem fet història arribant a la tercera eliminatòria perquè no servirà de res si no pugem de categoria”, deia el migcampista Alex Albistegui: “Ja fa molts anys que jugo a segona B i vull aconseguir el premi a tots aquests esforços.”

L'anada de la fase decisiva es jugarà al Camp d'Esports de Lleida el cap de setmana vinent i la tornada serà a fora, set dies després.

LES REACCIONS

Hem tornat a demostrar que som un equip amb totes les lletres; n'estic molt orgullós
Imanol Idiakez
entrenador del lleida
La confiança que tenim és gran però sabem que no som invencibles; hem de seguir sent humils
Pau Bosch
capità del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)