Girona

10 euros per als abonats

Girona-Osasuna. Les entrades per als no abonats costaran 15 euros als gols, 20 a preferent i 35 a tribuna

Just després d'eliminar el Còrdova el Girona va començar a preparar la logística de l'eliminatòria decisiva contra l'Osasuna. Els gironins visitaran dimecres El Sadar (20 h), mentre que la tornada a Montilivi tindrà lloc dissabte a les set de la tarda. Les entrades per l'últim duel a casa es posaran a la venda demà mateix (tant a les taquilles de Montilivi com al web del club) a un preu de 10 euros per als abonats, que fins dimecres (a les 19 h) podran retirar la seva entrada i comprar-ne, com a màxim, quatre més, aquestes al preu estipulat per als no abonats, que serà de 15 euros als gols, 20 a preferent i 35 a tribuna. Finalment, dijous es posaran a la venda les entrades que els abonats no hagin retirat.

Després de l'èxit de púbic en el partir d'ahir, en el qual Montilivi va registrar la millor entrada de la temporada amb 8.913 espectadors, s'espera que de cara al partit de tornada contra l'Osasuna de dissabte l'estadi torni a presentar un ple absolut que ajudi l'equip a assolir el desitjat ascens a primera.

MÀXIM CINC

Els abonats tenen fins dimecres per retirar la seva entrada i en poden adquirir quatre més a preu normal

Geli: “Confiem en els jugadors”

El president del Girona, Delfí Geli, lloava l'actitud de l'equip després del partit per haver sabut remuntar a temps: “El partit s'ha posat molt difícil i complicat, però l'equip ha sabut fer un pas endavant i ha jugat una última mitja hora espectacular i ha tingut el premi que mereixia perquè ha volgut continuar jugant.” Geli també va parlar de l'eliminatòria contra l'Osasuna, en la qual el Girona es jugarà definitivament l'ascens: “Serà molt Igualada perquè l'Osasuna està a un gran nivell. Però hem de seguir competint com fins ara.” A més va dir que confia plenament en l'equip per guanyar també aquesta eliminatòria: “Confiem en aquests jugadors i crec que estaran a l'altura. Entre tots ho tirarem endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)